A Test egészsége

Évtizedek óta dolgozom gyógynövényekkel. Vadászom a különböző kultúrák és népcsoportok által használt hatóanyagokat. Gyógyszertant is tanultam anno az egészségügyi szakközépiskolában és ott is tapasztaltam, hogy a gyógyszerek is tartalmaznak gyógynövényeket. Nagyon sokat köszönhetek a természet adta csodáknak a testi egészségem szintjén. Az általam tartott tanfolyamokon is beszélek arról a tananyag részeként, hogy milyen elváltozásokban mire mit érdemes a különböző hatóanyagokból, élelmiszerekből, gyógynövényekből fogyasztani, illetve javasolni anélkül, hogy diagnosztizálnánk, azzal, hogy semmiképp se ártsunk. Alapvetés, hogy az élelmiszereink segítségével álljon fel a test működésének az egyensúlya, de ez nem mindig kivitelezhető a kizsákmányolt termőterületek miatt a mai világunkban.
Találtam egy olyan termékcsaládot, amely mindezeknek a kritériumoknak megfelel, illetve kiküszöböli az ennivalók tápanyaghiányából eredő problémákat. Segít a megnövekedett stressz feldolgozásában és a ránk rótt túlzott teljesítési szint nyomásából fakadó problémák leküzdésében. Ez a cég a HLBS.

A HLBS két csodás vezetője, Fittler Diána és Gábriel Péter, haladó szellemiségű vezetőként a tudatosságot és a spiritualitást szem előtt tartva alkották meg tudósokat, orvosokat is bevonva, kutatócsoportot létrehozva a termékeket úgy, hogy azok szinergiában legyenek egymással. Ennek eredménye, hogy fokozzák egymás hatását az amúgy is értékes és egyedülálló hatóanyagok. Ezáltal létrehoztak egy olyan termékcsaládot, melynek korszerűségén és időtállóságán csak ámulok. Nem beszélve a folyamatos fejlesztéseikről, mely által igazi innovációval találja szemben magát az ember a termékek és a cég működtetése kapcsán is.

Hét éve követem őket, mindig meggyőződéssel hallgatva, olvasva az információt. Nemrég kezdtem el használni a termékeket szívpanaszok miatt. Természetesen megdolgoztam ennek a lelki és a szellemi szintjeit, miközben tudom, hogy testileg is meg kell támogatni a folyamatokat.

A kimerülés, ami sok gyógyító munkájának velejárója, elért engem is, és hozta a különböző nem kívánt tüneteket, tünetegyütteseket. Ilyenek a hasi területen megjelenő hízás, az állandó fáradtság érzése, az idegi kimerülés, a női hormonok hiányból fakadó korai menopauza és még sorolhatnám a súlyosabbakat is, mint a szívritmuszavar és a magasvérnyomás. Mígnem konzultáltam orvos kollégákkal és egyikük javasolta, hogy Cordycepset egyek, mivel az az adaptogének közé tartozik. Azonnal mondtam a kollégámnak, hogy Cordycepse a HLBS-nek van.

Az adaptogének – mint a Cordyceps-, olyan természetes hatóanyagok, amelyek részben a mellékvesére gyakorolt hatásuk révén, módosítják a test reakcióit a különféle stresszhatásokkal szemben, növelik a stresszel szembeni ellenállást, nincsenek nemkívánatos mellékhatásaik vagy toxikus hatásaik.

Szakértők azt irányozzák elő, hogy az adaptogének 3-12hónap folyamatos evés után mutatják meg igazán a hatásukat. Én két hét Cordyceps fogyasztás után visszanyertem az életerőmet és megindult a súlyom rendeződése. (Szándékosan nem fogalmazok úgy, hogy súlyvesztés, mert bármi, ami veszteségként könyvelsz el, azt a tudattalan pótolni akarja. Így én is az ideális súlyomon dolgozom, és ezt a megközelítést javaslom Neked is.)

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens, Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Miért ezt a céget választottam?

Alternatív gyógyítóként és tanítóként nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy minőséget adjak, hiszen a lélek nem játék. Kerestem olyan termékcsaládot, mely azzal a magas színvonallal rendelkezik, amivel én a gyógyításokat végzem, de eddig nem találtam olyan céget, amit önazonosan fel tudnék vállalni a gyógyítás mellé. Miután beleástam magam a HLBS termékeinek összességébe, meg is tapasztaltam a legnagyobb forgalmat generáló készítmények hatását a saját testem rohamos épülésén, így kiválasztottam a HLBS-t a test működésének a megtámogatása érdekében, mint általam javasolható céget. A nagykövete tudok lenni ezeknek a zseniális tápanyagoknak, hiszen így már testi szinten is kuriózum áll a rendelkezésemre. Immáron a gyógyítás testi-lelki és szellemi szinten tudom végezni, annak teljességét létrehozva a klienseim életében. Hálás vagyok. A HLBS egy Isteni Időzítés következtében jött létre, melyet könnyen tudok beemelni a saját és a családom életébe, valamint a klienseim, tanítványaim életébe is, ha azt választják.

Fogadd tőlem szeretettel ezt az ajánlást a termékek szintjén.

Én gyógyító és tanító vagyok, ebből kifolyólag szívesen segítek kiválogatni, hogy melyek a Neked megfelelő készítmények.

Üzletileg is tudlak támogatni ebben a cégben akár azzal is, hogy átirányítalak a cég tulajdonosához, aki segítségedre lehet abban is, hogy világforgalmi jutalékokról tájékoztasson Téged, ami nagyszerű esély lehet az életedben. Fittler Diána személyében, aki tulajdonosként a cég üzleti tervét is létrehozta, nagyon komoly üzletasszonyt ismerhetsz meg, akinek szenvedélye az emberek segítése és támogatása abban a 78 országban, ahol jelen van a HLBS. Közel 20 éve követem a munkásságát, megtisztelő a barátjának lennem.

Amikor vásárolsz, kérlek, hogy használd a szponzor megjelöléséhez a nevem, hogy Albert-Bernáth Annamária és a kódhoz írd be a 188450 számot, vagy kimásolva használd az alábbi linket, vagy kattints a regisztrálok gombra.

https://weboffice.hlbs.eu/invite/188450
  • A link elvisz egy regisztrációs oldalra, ahol kiválaszthatod, hogy Vásárló/Customer vagy Tag/Member szeretnél lenni. Minden esetben tudsz pusztán egy - egy terméket is vásárolni.
  • Amennyiben tagként/Memberként regisztrálsz, a saját vásárlásodra is kapsz visszatérítést. Ráadásul neked is lesz ajánló linked, amelyet el tudsz küldeni a családtagod, barátaid vagy esetleg a klienseid körében, ha neked is van praxisod. Ez esetben ők is el tudják önállóan végezni a vásárlásaikat közvetlenül a cégtől.
  • A Nexters az egyetemistákra vonatkozik, a diákoknak nyújt egyéb kedvezményeket, könnyebbségeket.
  • Bárhogyan is regisztrálsz, bármikor átválthatsz Tag/Member státuszra, amikor az ezzel egybekötöt vásárlásod minimum 125 Euro, ami 3-4 termékből össze is áll.

A HLBS-nek saját termékkutató és -fejlesztő csoportja van, akik kizárólag természetes összetevőkből készült termékek gyártásának lehetőségeit keresik és valósítják meg, hogy valóban minőségi, egészséges életet biztosítsanak fogyasztóik számára.

Külön jól esik a szívemnek, hogy a tulajdonosok figyelnek arra, hogy energetikailag is összehangolják a hatóanyagokat, még a termékek nevénél és a színek kiválasztásánál is fontos ez a szempont. Imádom!

Felmerülhet Benned a kérdés, hogy melyik termékkel kezdj. Hadd javasoljak egy-két dolgot szíves engedelmeddel, annak érdekében, hogy hogyan csináld jól. Tag/Memberként regisztrálj 125-ös BASIC csomaggal, így a saját fogyasztásod után kapsz visszatérítést. Kezdj a HC80, a BERRY SLM és a CGS12 nevű termékekkel. Ez a három termék kivezeti a nehézfémeket a szervezetből, (ami a paraziták tápláléka), méregtelenítenek, rendbe teszik az emésztőrendszert, a szív,- és keringési rendszert, a hormonrendszert, gyulladáscsökkentő hatásuk van és feltöltik a testet a szükséges nyomelemekkel és ásványi anyagokkal a test egészséges működéséhez. Ha teheted, tedd még hozzá az LXR7 és az IMS8 készítményeket is, mert ők együtt mindezt a hatást felerősítik egy egyedüli szabadalom kapcsán, melynek hatására a központi idegrendszerre kifejtett hatásuknál fogva gyorsabban hatnak a szervekre. Én is ezzel az öt termékkel kezdtem. 

A termékek

HC80

Ásványi anyagokat, mikroelemeket, nyomelemeket, C-vitamint, fulvosavat, huminsavat, cordyceps-t és máriatövis kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulában.

Ennek a terméknek a különlegessége abban rejlik, hogy ha együtt használjuk, összetevői erősítik egymás hatását, hozzájárulva a rendkívüli hatékonysághoz. A humin- és fulvosavak megkötik a szervezetben képződő szabad gyököket, és a természet legerősebb vírusellenes szerek közé tartoznak. Egyik legfontosabb jellemzőjük a szervezet sav-bázis egyensúlyának helyreállítására való képesség. A Cordyceps képes növelni a sejtek energiatermelését, javítja a szervezet oxigénellátását és vérkeringését, ezáltal elősegíti az oxigén és a tápanyagok gyorsabb eljutását a test minden részébe. A máriatövis a világ egyik legerősebb méregtelenítő szere, támogatja a máj létfontosságú funkcióit. Az egyedülálló összetevők erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal is rendelkeznek. 

Összetevők: Fulvosav, kapszulahéj (hidroxi- propil-metil-cellulóz), Huminsav, Nátrium L-aszkorbát, Cordyceps sinensis kivonat, Cink-glükonát, Máriatövis mag kivonat, Bambusz kivonat, Szelénnel dúsított élesztő, Vas-fumarát, Kalcium-karbonát, Mangán-glükonát, Réz-glükonát, Nátrium-tetraborát, Króm-pikolinát, Nátrium-molibdát, Kálium-jodid

A termék ára: 42.00 € + Áfa

LXR7

Az LXR7 egy valódi életelixír, a természetben előforduló gyógynövények erejével. Kendermag, máriatövis és szója kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő italsűrítmény huminsavval, fulvosavval.

A termék különlegessége, hogy hatóanyagai a csíra megjelenése előtti időpontban kerültek kivonásra a növényi sejtekből, így a bennük található természetes vitaminok, nyomelemek, enzimek, őssejtek, polifenolok, lipoproteinek aktív formáját tartalmazza a belőlük nyert kivonat. Az egyedülálló kivonási eljárásunknak köszönhetően a hatóanyagok rendkívül stabilak. Az LXR7-ben található kelátkötések miatt jelentős annak méregtelenítő hatása. Igazi „superfood”, hiszen a termék aktív hatóanyagai egyedülállóan magas koncentrátumúak, helyreállítják a szervezet homeosztázisát, kitűnő prebioticum, így a bélflórával synbioticus hatást válthat ki. Az LXR7 aktivizálja az immunrendszert és javítja a sejtek közötti információátadást is.

Összetevők: Rostkendermag, Máriatövismag, Szójabab, Víz, Etanol (96%), Citromlé (100%), Fulvosav, Huminsav.

A termék ára: 88.00 € + Áfa

BERRY SLM

Támogatja a méregtelenítést, a fogyást és vitaminokkal látja el a szervezetet. A fagyasztva szárított málna által garantált finom íz mellett vitamindússága is figyelmet érdemel.

Rostokban gazdag, ami megakadályozza a többi szénhidrát felszívódását. Magas ásványianyag- és esszenciális aminosav tartalommal rendelkezik. Összetevői közé tartozik a psyllium maghéj, amely térfogatának akár húszszorosát is képes felszívni a vízből, és gél formájában halad át az emésztőrendszeren. Finoman képes felszívni és eltávolítani a végtermékeket a bolyhokból, megakadályozva a paraziták elszaporodását és a savasodást.

Összetevők: útifűmaghéj, kovaföld, liofilizált málna gyümölcspor, alma pektin, csicsókagyökérpor, L-aszkorbinsav, maltodextrin GMO-mentes kukoricakeményitőből, édesítőszerek (eritrit, szteviol glikozidok), gyömbér gyökérpor (zingiber officinale).

A termék ára: 42.00 € + Áfa

IMS8 RASPBERRY

C-vitamint, fulvosavat, cordycepset, erdei mályvát, rhodiola roseát, aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő italpor természetes édesítőszerrel.

Egy természetes málna és mikroelem koktél, amely nemcsak ízének, hanem összetevőinek köszönhetően is a nap bármely időszakában jóleshet. Támogatja szervezetünk megfelelő vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelem ellátását, erőnlétfokozó és növeli a koncentrációs készséget (illatos varjúháj). Praktikus tasakos kiszerelése lehetővé teszi, hogy könnyedén magunkkal vigyük és bárhol elfogyaszthassuk.

Összetevők: liofilizált málna gyümölcspor, maltodextrin GMO-mentes kukoricakeményítőből, L-aszkorbinsav, fulvosav, cordyceps sinensis (egész növény) kivonat, L-karnitin, L-arginin, illatos varjúháj (gyökér) kivonat, erdei mályva (levél) kivonat, L-lizin HCl, himalaja só, édesítőszer (szteviol glikozidok), nátrium szelenit, cink oxid, kálium jodid.

A termék ára: 42.00 € + Áfa

INZ8

Gymnema sylvestre (Gurmar) és L-leucin tartalmú étrend-kiegészítő gyógynövénykivonatokkal, krómmal és szelénnel.

Csak természetes, tiszta és a leghatékonyabb összetevőkből készült. Segíti a magas vércukor- és inzulinszintű embereket a mindennapi életben azáltal, hogy csökkenti az elfogyasztott élelmiszer mennyiségét. Gymnema sylvestre-t tartalmaz, amelyet a világ „cukorrombolójaként” ismer, és segít normalizálni a vércukorszintet. Gátolja a zsírok és szénhidrátok felszívódását. Csökkenti az étvágyat és a szénhidrát utáni vágyat. Javíthatja teljesítményünket és állóképességünket, ezáltal segítve a sportteljesítmény és az általános energiaszint javulását. A leucin számos sejtfolyamatot szabályozhat (fehérjeszintézis, szöveti regeneráció, sejtanyagcsere) Hozzájárulhat a pajzsmirigy és az immunrendszer egészséges működéséhez.

Összetevők: L-leucin, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), gymnema sylvestre kivonat, kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), fehér eperlevél kivonat, ceyloni fahéj kivonat, alfa-liponsav (ALA), keserű narancs kivonat, szelén tartalmú élesztő (inaktivált élesztő, L-szeleno-metionin), maltodextrin (kukorica, GMO mentes), króm-pikolinát.

A termék ára: 38.00 € + Áfa

AAG1

Astragalust, ginzenget és foszfatidilt tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulában.

Az Astragalus elsősorban öregedésgátló tulajdonságairól ismert, de hatékony antioxidáns, gyulladáscsökkentő és immunerősítő is. A foszfatidil-szerin kulcsfontosságú építőeleme az agy sejtjeinek milliárdjainak. Növelheti a memóriában részt vevő vegyi anyagok szintjét az agyban, és elősegítheti a sejtes információátvitelt. Emellett hangulatjavító és öregedésgátló hatása is van.

A Panax ginseng kivonat egyben erős gyulladáscsökkentő antioxidáns is, a ginzenozidokkal szabályozzák a gyulladást és fenntartják a sejtek egészségét. Ezek az összetevők lassíthatják az öregedési folyamatot, hatékonyabbá tehetik az agy kognitív funkcióit, támogatják a mentális egészséget és hangulatjavító hatásúak. Támogatják az immunrendszert, növelik az energiaszintet és csökkenthetik a fáradtságot.

Összetevők: Csüdfűgyökér-kivonat (Astragalus membranaceus), Foszfatidil-szerin (GMO-mentes szójalecitinből), kapszulahéj (Hidroxipropilmetilcellulóz), Panax ginsenggyökér-kivonat, maltodextrin GMO-mentes kukoricakeményítőből.

A termék ára: 58.00 € + Áfa

CGS12

Zöldkávé-kivonatot, kurkuma kivonatot, mikroőrölt szőlőmagot, huminsavport, C-vitamint, B3-vitamint, cinket, szelént, krómot és kapormagolajat tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulában.

A CGS12+ új és továbbfejlesztett formulájával zökkenőmentesen alkalmazkodik gyorsan változó világunk legújabb követelményeihez. A termék egyes összetevői részt vesznek a szénhidrátok és más makrotápanyagok anyagcseréjében, hozzájárulva a normál anyagcsere-folyamatok fenntartásához és a pajzsmirigy egészséges működéséhez. Intenzív edzés alatt és után támogatják az immunrendszer megfelelő működését és biztosítják a normál zsírsav-anyagcserét, miközben segítik a kimerültség csökkentését. Antioxidáns összetevői erősítik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezését és hozzájárulnak a normál pszichológiai funkciók fenntartásához.

Összetevők: Zöld kávé kivonat (20% Klorogén sav), Szőlőmag mikro-őrlemény (3% Polifenol), Kurkuma kivonat (95% Kurkuminoidok), Huminsav, L-Aszkorbinsav (C-vitamin), Niacin (B3-Vitamin), Nátrium-szelenit, Cink-oxid, Króm-klorid, Kapormagolaj, Hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszulahéj).

A termék ára: 41.00 € + Áfa

HMAX8

Magnéziumot, gingko biloba kivonatot, chlorella pyrenoidosa algaport, alfa liponsavat és asztaxantint tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulában.

A HMAX8 természetes összetevői masszívabbá és ellenállóbbá teszik a testet, sőt még az atlétikai teljesítményt is javíthatják.

Összetevők: Magnézium-citrát, kapszulahéj (hidroxipropil-metilcellulóz), Ginkgo biloba levél kivonat, Magnézium-biszglicinát-kelát, Chlorella Pyrenoidosa por, Nátrium-hidrogénkarbonát, Alfa-liponsav, Haematococcus pluvialis por.

A termék ára: 35.00 € + Áfa

CBR7

C-vitamint, citrus bioflavonoidokat, rutint, polifenolokat, gingerolt és piperint tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszulában.

C-vitamin tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és védi sejtjeinket az oxidatív stresszel szemben. Csökkenti a fáradtságot, elősegíti az idegrendszer normál működését, a kollagéntermelést, az egészséges csontszerkezet kialakulását, támogatja a sejtszintű energiatermelési folyamatokat.

Bioflavonoid-, gingerol-, polifenol- és piperintartalma erős antioxidánsok. Rutintartalma javítja a C-vitamin hatékonyságát – állapította meg Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas orvos. 

Összetevők: Nátrium-L-aszkorbát, kapszulahéj (Hidroxipropil-metilcellulóz), Citrus aurantium gyümölcs-kivonat, Vitis vinifera mag kivonat, Rutin, Zingiber officinale gyökér-kivonat, Piper nigrum gyümölcs-kivonat (Bioperine®).

A termék ára: 41.00 € + Áfa

DK5

D3- és K2-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő olívaolajjal töltött dupla vegán kapszulában.

A DK 5 modern, vegán, növényi alapú cellulóz, dupla kapszula technológiát alkalmaz a hatékonyabb felszívódás érdekében folyékony formában. Ez a modern kapszula megakadályozza a vitaminok idő előtti lebomlását a termékben, és javítja a termék stabilitását azáltal, hogy megakadályozza a víz bejutását. A zsírban oldódó D3 és K2 vitamin hasznosulását az is elősegíti, hogy a kapszulák szűz olívaolajjal vannak töltve.

A D3 és K2 vitaminok fontos szerepet játszanak az egészséges csontszerkezet megőrzésében, és pozitív hatással lehetnek a szívre és az érrendszerre. Segíti az immunrendszer és az izmok megfelelő működését. A D- és K-vitamin együttes jelenléte javíthatja az inzulin anyagcserét és elősegítheti a fogyást.

Mesterséges festék- és segédanyag-mentes, allergénmentes, glutén- és laktózmentes, GMO-mentes.

Összetevők: Szűz olívaolaj, kapszula héj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), természetes sűrítőanyag (méhviasz fehér), K2-vitamin (transz-menakinon-7) olajos szuszpenzióban, növényi eredetű kolekalciferol olajos oldata, természetes színezőanyag (klorofillin-rézkomplexek).

A termék ára: 38.00 € + Áfa

CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE - SELECTION

A HLBS ChocoDream Premium Chocolate 2 ízben kapható, melyek mind garantálják a finom és egészséges édességek élvezetét! 

A CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE SELECTION TARTALMA:

– Silhouette with Raspberry

– Sugar Free Milk Chocolate with Humic Acid

Összetevők: édesítőszer (maltiol), kakaóvaj, teljes tejpor,  kakaómassza, huminsav, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília aroma, málna gyümölcspor.

Kiszerelés: 90 db x 4,5 g csokoládé

A termék ára: 79.00 € + Áfa

CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE - SILHOUETTE NEW

CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE SILHOUETTE 

Huminsavat és konjak lisztet tartalmazó étcsokoládé édesítőszerrel.

A HLBS az egészségmegőrzés területén a legmodernebb technológiákat, innovatív megoldásokat felhasználva, ötvözve a csokoládégyártás évszázados tapasztalataival megalkotta ezt az egyedülálló, egészséges csokoládét. A legkiválóbb válogatott alapanyagokból, a legfinomabb belga csokoládé felhasználásával készült, természetesen hozzáadott cukor nélkül. Mostantól bűntudat nélkül élvezhetjük a csokoládét!

A Silhouette 70%-os minőségi étcsokoládéból készült, 90 db kis kockája egytől egyig konjak lisztet tartalmaz, amelynek vízmegkötő képességét kihasználva csökkenthetjük étvágyunkat. Éppen ezért a Silhouette elfogyasztása után min. 2 dl víz bevitele feltétlenül szükséges. A konjak liszt vízzel együtt alkalmazva megdagad a gyomrunkban, így az étkezés előtt étvágyunk csökken, valamint az étkezés során bevitt tápanyagok felhasználását is elősegítjük. A fogyókúra egyik leghatékonyabb kiegészítője lehet.

Fogyasztási javaslat: Napi 3 kocka Silhouette csokoládé + 2-3 dl víz

Összetevők:Kakaómassza, steviol-glikozidok, eritriol, kakaóvaj, konjak liszt, huminsav, emulgeálószer (szója lecithin), természetes vanília aroma.

A termék ára: 54.00 € + Áfa

COFFEE

Speciális kávé taurinnal, guaránával és inulinnal.

Egészséges kávé, amely hatékonyan élénkít a guarana és a kávé keverékével, míg taurin és inulin összetevői kiküszöbölik a hagyományos kávé káros mellékhatásait.

Összetevők: Instant kávé (41%), taurin, inulin, guaranamag-kivonat, maltodextrin GMO-mentes búzakeményítőből.

A termék ára: 35.00 € + Áfa

LH+ WITH FULVIC ACID

Az E-vitamint, levendulaolajat, citromolajat és fulvosavat tartalmazó spray összetevőivel jótékony hatással van a bőrre.

LH+ termékünk hozzájárul a bőr gyors regenerálódásához és védelméhez. Alkalmas a napégés és a rovarcsípés kellemetlen tüneteinek enyhítésére a bőrön. Az irritált, aknés bőrt is megnyugtatja. Hatékonyan támogatja a bőr szőrtelenítést követő regenerálódását. Használja 3 óránként intenzív tünetek esetén, amíg a tünetek enyhülnek vagy enyhülnek.

Összetevők: ricinusolaj, levendulaolaj, citrom illóolaj, lecitin, glicerin, A-; E- és C-vitamin, humin- és fulvosavak, homoktövismag-olaj, grapefruitmag-olaj.

A termék ára: 48.00 € + Áfa

SILVER FORMULA

A fulvosavat, rhodolia roseát és ezüstkolloidot tartalmazó spray összetevőivel jótékony hatással van a bőrre.

A Silver Formula segíti a bőr regenerálódását a hámsérülésekből, és alkalmas a leégés és a rovarcsípés kellemetlen bőrtüneteinek enyhítésére. Nyugtatja az irritált és aknés bőrt.

Összetevők: víz, alkohol, glicerin, fulvosav, L-aszkorbinsav, rhodiola rosea gyökér kivonat, cirtus grandis mag kivonat, ásványi sók, ezüstkolloid.

A termék ára: 39.00 € + Áfa

CITRUS+

Kókusztenzideket, glicerint, édesnarancs illóolajat, lenmagolajat, ricinusolajat, citrom illóolajat, levendula illóolajat és béta-karotint tartalmazó tisztálkodószer.

A Citrus+ kíméletesen tisztít, valamint elősegíti a bőr gyors regenerálódását, védelmét. Nyugtató hatást biztosít a bőrnek, a hajnak és a fejbőrnek egyaránt. Hatóanyagai antiszeptikus és antibakteriális hatásúak, csökkentik a korpásodást, a fejbőr irritációját és a zsírosodás kialakulását is, így a száraz és zsíros hajra egyaránt használható.

Összetevők: Víz, PEG-35 Ricinusolaj, Limonén, Nátrium-laurilmetil-izetionát, Glicerin, Gliceril-7 kaprilát/kaprát, Kokamidopropil-betain, Linum Usitatissimum (Lenmagolaj), Ricinus Communis (Ricinusmagolaj), Kokamin-oxid, Lavandula Angustifolia (Levendulaolaj), Nátrium-klorid, Linalool, Citrus Grandis (Pomelo), Trinátrium-etiléndiamin-diizocianát, Benzil-alkohol, Citrus Nobilis (Tangor), Nátrium-benzoát, Benzoesav, Szorbinsav, Citrál, Módosított keményítő (E1450), Geraniol, Béta-karotin, Napraforgóolaj.

A termék ára: 28.00 € + Áfa

LH+ FACE

Argánolajat, kókuszolajat, glicerint, fulvosavat, C- és E-vitamint, citrom illóolajat, levendulaolajat és hialuronsavat tartalmazó arckrém.

 A megújult formulájú LH+ face a nanoemulziós technológiának köszönhetően még hatékonyabb felszívódással juttatja el hatóanyagit a bőr legmélyebb rétegeibe. Az LH+ face arckrém az EU szabályozásnak megfelelő natúr kozmetikum, amely a legkiválóbb, 100%-ban természetes alapanyagokból készült. Hatékony segítség a bőr fiatalságának megőrzésében, segít védekezni a napsugarak káros hatásai ellen. Kiváló „anti-aging” termék a ráncok elleni küzdelemben, megelőzés céljából vagy a már kialakult ráncok esetén is hatásos.

Összetevők: Víz, Cocos nucifera (Kókusz) olaj, Cetearil-alkohol, Poligliceril-10 laurát, Glicerin, Cetearil glükozid, Argania Spinosa (Argán) mag olaj, Lecitin, Lavandula Angustifolia (Levendula) olaj, Citrus Limon (Citrom) héj olaj, Benzil-alkohol, Benzoesav, Szorbinsav, D-α-tokoferol, Fulvosav, Hialuronsav

A termék ára: 41.00 € + Áfa

LH+ BODY

Kókuszolajat, argánolajat, glicerint, fulvosavat, citrom illóolajat, E-vitamint, levendulaolajat és hialuronsavat tartalmazó testápoló.

Az LH+ body testápoló natúr kozmetikum. Mint minden bőrápoló termékünknél, az LH+ bodynál is kizárólag a legkiválóbb alapanyagokat, természetes összetevőket használtuk annak gyártása során. Olyan natúr testápolót tart a kezében, amely minden bőrtípusnak kiválóan megfelel, hiszen a benne található értékes anyagok kiegyenlítik a bőr PH-szintjét. Így ha Önnek száraz, vagy épp zsírosodásra hajlamos a bőre, egyaránt szeretni fogja ezt a fantasztikus készítményt.

A korábbról már jól ismert fulvosav, levendula- és citrom illóolaj mellé olyan új és hatékony összetevőket társítottunk, mint az argánolaj, kókuszolaj, és nem utolsó sorban a hialuronsav, amely egyedülálló módon végre testápoló formájában is elérhető az LH+ bodynak köszönhetően.

Összetevők: Víz, Cocos nucifera (Kókusz) olaj, Cetearil-alkohol, Poligliceril-10 laurát, Glicerin, Cetearil glükozid, Argania Spinosa (Argán) mag olaj, Lecitin, Lavandula Angustifolia (Levendula) olaj, Citrus Limon (Citrom) héj olaj, Benzil-alkohol, Benzoesav, Szorbinsav, D-a-tokoferol, Fulvosav, Hialuronsav

A termék ára: 42.00 € + Áfa

CSOMAGAJÁNLATOK

HLBS ALL IN NETWORK PACKAGE

A HLBS All In Network csomag azon tagjaink részére nagy segítség, akik üzleti fantáziát látnak a HLBS lehetőségében. Ez az összeállítás minden egyes termékünket tartalmazza, ezáltal teljes körű termékismerettel gazdagodhat ennek tulajdonosa.

A HLBS ALL IN NETWORK PACKAGE TARTALMA:

– StartBox (1 db)

– Coffee (1 db)

– INZ8 (1 db)

– Silver Formula (1 db)

– HMAX8  (1 db)

– LH+ body (1 db)

– CGS12+ (1 db)

– LH+ face (1 db)

– AAG1 (1 db)

– DK5 (1 db)

– DPS12 Vanilla flavor (1 db)

– DPS12 Chocolate flavor (1 db)

– IMS8 Pineapple and sea buckthorn (1 db)

– HLBS Skaher (1 db)

A termék ára: 967.00 € + Áfa

STARTBOX

A HLBS összes terméke természetes és szerves alapanyagokból, összetevőkből áll, amelynek köszönhetően az emberek életébe gyors, mérhető és látható javulást tudunk hozni.

A StartBox egy olyan esszenciális válogatása termékeinknek, amellyel azonnali és széleskörű képet kaphat azok minőségéről, hatékonyságáról és szűkebb környezete is számos pozitív tapasztalattal gazdagodhat.

STARTBOX TARTALMA:

– Chocodream Premium Chocolate – SILHOUETTE, 90 (2 db)

– LXR7 (1 db)

– Berry SLM(1 db)

– IMS8 Raspberry (1 db)

– HC80 (1 db)

– LH+ fulvosavval (1 db)

– CBR7 (1 db)

– Citrus+ (1 db)

– Start Pack Training Package (ajándék)

A termék ára: 430.00 € + Áfa

A HLBS SILHOUETTE WEIGHT LOSS PACK

A HLBS SILHOUETTE WEIGHT LOSS PACK TARTALMA:

– 1 x CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE SILHOUETTE

– 1 x INZ8

– 1 x CGS12

A termék ára: 133.00 € + Áfa

A HLBS SILHOUETTE WEIGHT LOSS PACK PLUS

A HLBS SILHOUETTE WEIGHT LOSS PACK PLUS TARTALMA:

– 2 x CHOCODREAM PREMIUM CHOCOLATE SILHOUETTE 

– 1 x INZ8 

– 1 x CGS12 

-1 x BERRY SLM

A termék ára: 229.00 € + Áfa

SLMBOX

A HLBS minőségi termékeket kínál felhasználói számára, támogatva őket életmódváltásukban, egészségmegőrzésükben. Az SLMBox egy szakemberek által összeállított csomag, a gondosan válogatott termékek használatával a fogyasztók könnyebben megszabadulhatnak a felesleges kilóktól és elősegíthetik szervezetükben a tisztulási folyamatok beindítását.

Az SLMBoxban található termékek természetes alapanyagokból készülnek, hatékony védelmet nyújtanak a hétköznapokban, segítenek a fitt forma elérésében és megtartásában.

A SLMBOX TARTALMA:

– INZ8 (1 db)

– Berry SLM (1 db)

– IMS8 Raspberry (1 db)

– CGS12+ (1 db)

– HC80 (1 db)

– HMAX8 (1 db)

– HLBS Shaker (1 db)

A termék ára: 230.00 € + Áfa

HLBS SPRING REFRESH PACK

HLBS SPRING REFRESH PACK TARTALMA:

– 1 x HC80

– 1 x INZ8

– 1 x BERRY SLM

– 1 x DK5

– 1 x CBR7

– 1 x CGS12

A termék ára: 225.00 € + Áfa

HLBS BASIC PACK

A HLBS BASIC PACK TARTALMA:

– 1 x HC80

– 1 x IMS8 RASPBERRY

– 1 x BERRY SLM

– 1 x DK5

– 1 x CBR7

– 1 x CITRUS+

A termék ára: 225.00 € + Áfa

HLBS LIFECHANGER ENERGY PACKAGE

A HLBS LIFECHANGER ENERGY PACKAGE TARTALMA:

– 1 x CBR7

– 1 x HC80

– 1 x DK5

– 1 x AAG1

– 1 x BERRY SLM

– 1 x HLBS SHAKER

A termék ára: 218.00 € + Áfa

HLBS LIFECHANGER PROTECTION PACKAGE

A HLBS LIFECHANGER PROTECTION PACKAGE TARTALMA:

– 1 x IMS8 PINEAPPLE AND SEA BUCKTHORN

– 1 x SILVER FORMULA

– 1 x DK5

– 1 x LXR7

– 1 x HLBS SHAKER

A termék ára: 207.00 € + Áfa

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.