Asztrozófia

Asztrozófus is vagyok és asztroszkópot készítek. Kicsit furcsán hat, igaz? Pedig bizony nem elírás. Nem asztrológiát és nem horoszkópot akartam írni. Mert bár ők testvérek, nagyon nagy az eltérés kettejük között. Megjegyzem, hogy épp a karma asztrológia világát indulok el felfedezni.

Röviden az asztrozófiáról

Utoljára Mátyás király idejében voltak asztozófusok Magyarországon. Paksi Zoltán, az asztrozófia atyja munkájának köszönhetően újraéledt Magyarországon a csodaszép csillagbölcselet, mely az asztrológiától eltérően nem csak zodiákus szinten vizsgálja az emberek természetét, hanem a zodiákus jegy jelenlegi csillagképi környezetében való elhelyezkedése szerint is. A kettő ugyanis nagyon eltér egymástól és sokkal több információt hordoz.

Az asztrozófia a Törvények Teréhez tartozik, ami a Létezés Hatodik Síkja. Itt szigorú szabályok és a nyers tényszerűségek találhatóak. Maga az asztrozófia az egzakt módszerek – rendszerek közé sorolható.

A kíváncsiság vitt el asztrozófia tanfolyamra, hogy tanuljam, tapasztaljam a Törvények energiáját. Majd legnagyobb meglepetésemre egy csodás önismereti úton találtam magam. Visszaigazolva a múltam, hagyták magukat láttatni az elmúlt éveim és benne a történések arra a kezdő időpontra, amikor születtem. Ugyanis a lélek egy meghatározott időpillanatban akar érkezni. Ezt az időpontot finomhangolja a születés pillanatával, hiszen azzal behangolja az egész életét, és ezzel kész is a terve az egész életére.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Akkor mi is az asztroszkóp?

Maga az asztroszkóp tehát egy életterv csodálatos rajza. Mindannak, ami a rajzban található, nagyon fontos jelentéstartalma van. Láthatóvá teszi a személyiség jegyeidet, a képességeidet és a hiányosságaidat. Azt is, hogy honnan jöttél és hová tartasz, és mi a küldetésed. Ez azonban nem jelenti azt, hogy determinálja, hogy csakis ilyen, vagy olyan lehetsz, vagy az életed csak erre vagy arra haladhat! Mindaz, ami az rajzban található, annak kb. a 2%-a fix, a maradék 98 % információ, energia teljességben átalakítható, átírható, átnevelhető. Ennek megértéséért vannak segítségünkre a csillagok, a csillagképek, a bolygók, és a zodiákus jegyek, melyek üzenetekkel árasztanak el bennünket az asztroszkópban, miközben a fény megjelenik és fel is erősödik az asztoszkóp tulajdonosának életében. Ezeket tudjuk tudatosítani az elemzés során.

A gyakorlati tudnivalók

El tudod azt képzelni, hogy ezek az elképesztő erejű Bolygók a Nappal az élen nem hatnak rád? Ezeknek a Csillagoknak és Bolygóknak az erejéhez tartozó hatások titkait tárja fel az asztozófia.

A gyakorlati tudnivalók

Mielőtt az elemzésnek nekifogunk, szükség lesz arra, hogy bepontosítsam azt a bizonyos időpillanatot, mert most már tudod, hogy nagyon nagy jelentősége van. Épp ezért fontos, hogy végig gondold az életed azon történeteit, amelyek nagyobb horderejűek voltak. Tehát nem attól válik érdekessé az asztroszkóp szempontjából, mert a köztudomás szerint nagy az adott esemény, hanem mert Te azt jelentős eseménynek tartod. Én laktam vagy húsz helyen Magyarországon, de nagy jelentőségűnek nem tartom mind a húszat.

Ezeknek a fontos eseményeknek kell a mibenléte, időpontja és a helyszíne is. Az is jelentősen befolyásolja a képleted, ha tartósan más országban élsz, mint ahová születtél. Ebben az esetben ugyanis két rajzot kell készítenem és rávilágítani arra, hogy milyen plusz üzeneteket hord az asztoszkópod.

Én a begyűjtött információk feldolgozásával napokat töltök el. Pontosítom a születés pillanatát, kézzel megrajzolom a képleted és azzal kelek és fekszem. Azaz teljes ráhangolódással vagyok, hogy összeérjen bennem az üzenet saját magad részéről önmagadnak, melyet a képességeim segítségével a Mindenség Teremtőjével is átbeszélek.
Mielőtt befizeted a díjat, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a kapcsolat@annamariabernath.com e-mail címen az esetleges feltorlódott időpontok elkerülésének érdekében. Előre is köszönöm a türelmed, ha esetlegesen várnod kell rám. A leveledre 2-3 munkanapon belül reagálni fogok.
A születési hellyel azonos helyen élő személy asztroszkóp díja:
£180 (75.000 Ft)
Tartósan külföldön élő személyek asztroszkóp díja
£225 (94.500Ft)
Az asztroszkóp rajzok megmutatják a javítani valókat, melyekre megoldást tudok nyújtani a ThetaHealing® segítségével. Ehhez az egyéni kezelések állnak rendelkezésedre, ahol a feltérképezett rajz alapján célirányosan tudjuk megdolgozni az életterületeidet.
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.