Saját tollamból

Egy hajnalon azzal az egyértelmű érzéssel keltem, hogy írnom kell. Leültem az ebédlőasztalhoz és a korábbi tapasztalataim alapján – melyek emlékeztettek mit nem szeretnék -, leírtam mit akarok egy párkapcsolatban megtapasztalni.

Később letisztáztam, általánosítottam és egy mintaként közzé tettem, hogy kiindulásképp ötleteket adjak Neked, hogy megírd a saját verziódat. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is fontos foglalkozni azzal, hogy összeszedd a boldog kapcsolat szempontjaidat, mert finomhangolhatod a már meglévőt vele.
És, hogy van-e értelme megírni? Én ezután a hajnal után pontosan láttam mire vagyok akkori állapotomban érdemes. Rá három hónapra megérkezett az életembe az a drága Férfi, akivel rá 3 hónapra egy párt alkottunk, családot alapítottunk és a mai napig együtt élünk 2009. óta. Azóta én is elolvastam már sokszor ezt az írást, jókat mosolygok rajta, hiszen jócskán tudnám bővíteni, de már a közös tapasztalataink alapján. Ez indított el. Az, hogy megírtam.

Szeretettel:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Master ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Letöltés

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.