Blog

Családállításról

A Hellinger féle családállítás alapjait egy Dél-Afrikai törzs viselkedése, kultúrája adja. Ha bármilyen probléma felmerült a törzs tagjaival, akkor a család felállítással lemodellezte a helyzetet és oldotta meg. Ezzel csak arra szeretnék rávilágítani, hogy a legjobb dolgok mindig az egyszerűségben rejlenek, tehát nem gond, ha valaki nem képzett egy adott témában, mint ahogy a törzs tagjai sem tanultak pszichoanalízist. Másrészt azt is fontos látnunk, hogy a minden tudás, minden információ a Földön a rendelkezésünkre áll, csak szemünknek kell lenni rá. Ez az információ is alátámasztja a morfogenetikus mező elmélet létezését.

Hellinger a törzs viselkedését ötvözte később a tanulmányai során begyűjtött információkkal és alkotta meg a család – és szervezetállítás fantasztikus rendszerét.

Hellinger a család alatt nem csak a saját vér szerinti felmenőinket érti. Klánnak hívjuk inkább, hisz tetemes tömeget fog össze, ezért gondolkozunk rendszerben. A rendszer részét képzi mindenki, aki tettével energetikában erősen befolyásolja a klánt. Gondold végig! Milyen sok minden sorolható ide: eljegyzés, házasság, születés, halál, gyilkosság (gondolj a háborús időkre), meg nem született gyermekek, tiltott szerelmek, …stb.

A családállítás lényege, hogy a családban rend legyen, az adok-kapok helyreálljon, az odatartozás joga elismert legyen minden tag számára, ne legyen hiány, sem kirekesztés. Ennek az elrendezéséről a család „élő lelkiismerete” gondoskodik mindenféle válogatás nélkül. Mivel azonban a leszületők között tudja ezeket a feladatokat elvégeztetni, azzal találjuk szembe magunkat, hogy nehéz az életünk. Erre van segítségünkre a családállítás.

A ThetaHealing® alkalmazásával a családállítás folyamata – mint minden más módszeré is – hatékonyabbá, kevésbé fájdalom mentessé és gyorsabbá válik.

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.