Blog

Egy furcsa álom

Belecsöppentem egy előadás kellős közepébe. Az előadó arról beszélt a párszáz hallgatójának, hogy „Jézus minőségeit, az általa képviselt szeretetet minden embernek, mint egy biológiai elváltozást vagy mutációt ki kellene tépnie magából. Ki kell törölni, mint egy vírust, mert a szeretetnek van pozitív és negatív hatása és Jézusnak is, így nincs helye az…”

…nem hallgattam tovább, nem tudtam befogadni a tartalmat, csak azt éreztem, hogy azonnal félbe kell szakítanom az előadót, nehogy még egy szó hatással legyen az ott ülő tömegre. Így hangosan bekiabáltam a kérdéseimet. Abban a pillanatban magamra vontam mindenki figyelmét a jelen lévők közül. Feltétel nélküli szeretet energiájával behangoltam a termet, és azonnal megváltoztattam mindenkiben az előadó által létrehozott károkat.
Éreztem a szívem legmélyén, hogy a szeretet a legfontosabb elem, és továbbra is ezt választom, bármit is társítanak hozzá mások.

Majd felébredtem. És a sötét szobában, már éberen végig gondoltam, hogy miről is szól ez az álom.
Megint voksoltatva lettem. Mint megannyiszor már eddig is. Még álmomban is a fényt, a szeretetet választom.
Ez a voksoltatás – azaz, hogy el kell döntsd milyen energiát működtetsz az életedben-, nem csak velem történik, hanem mindannyiunkkal. És nem csak éber állapotban vagy az álomlétben, hanem a mindennapokban is. És nem csak heti egyszer, hanem minden pillanatban. Igen!

Ott a helyzet, a történés, és Neked mindig van választásod egyik momentumról a másikra, hogy milyen energiát helyezel a cselekedeteid és a szavaid mögé. Félelmet? Irigységet? Lenézést? Féltékenységet? Önzést? Utálatot? Uralkodni vágyást? Gonoszkodást? Elnyomást? Ilyenkor a „nem fény”, a „nem szeretet” mellett voksolsz.
Vagy szeretetet? Megértést? Türelmet? Tiszteletet? Kedvességet? Emberségességet? Együttműködést? Támogatás? Ilyenkor a szeretet mellett voksolsz.

Mit választasz?

Elgondolkoztál már azon, hogy ha a szeretetet nem tudod minden helyzetben választani, akkor az miért lehet? Nagyon sokan társítanak a szeretethez fájdalmat, kiszolgáltatottságot vagy bántalmazást. Pedig a szeretet az tisztán csak szeretet. Annak elképesztő, mindent átható és teremtő erejével.

Gondold el, hogy abból van a világunk. Ilyen alapon nem is kellene nehéznek vagy fájdalmasnak lennie a megtapasztalásának és a használatának. Csak ehhez rá kell tudni látni arra, hogy hol torzult el a minta. Kell egy eszköz, amivel meg tudod magadban változtatni ezeket a torzulásokat. Ebben tudok a támogatásodra lenni. Meg tudom tanítani Neked, hogy hogyan csípd fülön a „nem szeretet” gondolatokat, szavakat, reakciókat, választásokat. Ez nem három nap lesz, de ezzel a három napos tanfolyammal indul: https://annamariabernath.com/thetahealing-tanfolyamok/alap-szint/thetahealing-alaptanfolyam/

Szeretettel hívlak erre a csodákkal teli útra: Bernáth Annamária

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.