Blog

Istenfélő vagy?

Istenfélő vagy? Erről a kérdésről mindenki tudja, hogy mit jelent. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy akit kérdezünk, hisz -e Isten létezésében. Pedig ez a kérdés ezer sebből vérzik, és nem is biztos, hogy adott embernél valóban Istenről szól.

A Létezésre vonatkozó rezgésű energiáját ezer névvel illetik: Fel Nélküli, Teremtő, Forrás, Tiszta Szándék, Mindenható, Isten, Univerzum, Egység, vagy például Mindenség Teremtője, a ThetaHealing verziójából.

A lényeg azonban, hogy hallgasson minden névre is, ez egy Rezgéstartomány. Nem nő, nem férfi, és semmiképp nem ősz szakállú, idős ember, akit az Istennel tettek egyenlővé a diákjaim, amikor megkérdeztem tőle, hogy szerintük hogyan néz ki Isten.

Minden valószínűség szerint, hogy ha lecsukod a szemed és elképzeled Istent, Te magad is ezt a képet eleveníted fel Magadban. Hát persze, hiszen mindannyiunknak van belső képe a Mennyei Atyáról. Ő bizony nem az Egyisten, akit szándékunkban van megszólítani akkor, amikor azt mondod, hogy „Istenem segíts”. És bizony minden emberben legalább egyszer megfordul ez a gondolat, legyen akármilyen ateista is az illető.

A duális világunk hierarchikus rendjének legnagyobb fényes hatalmasságával több alkalommal volt szerencsém csodálatos beszélgetéseket folytatni, vagy tanúsítani a klienseimnek, tanítványaimnak, a felszínét kapargatva ezzel Önnön fényességének tárházait, mely minőségek szavakba nehezen ölthetőek. Mindemellett van egy Magasabb Rendezőelv, aki/ami létrehozta a fent említett csodálatos Égi Apánkat is.

Erről szól a ThetaHealing. Erről a Minden Létezést Átfogó Energiáról, melynek használatára nagyon sok rálátást adnak a ThetaHealing tanfolyamok , ezzel pedig egyre nagyobb teret kap Önmagad megismerése.

Miért is fura az a megközelítés, hogy Istenfélő?

Maradjunk ennél a kifejezésnél, hogy Isten. A Rezgés minden elérhető energia között. Ennek az Energiának az ellentéte a félelem, ami a legalacsonyabb rezgésű energiát. Az energia minőségeik különbsége okán nem tudnak egyszerre egy Téridőben megjelenni. Ahol ott van Isten, ott nem tud lenni a félelem. És ahol félelem van, ott nem tud lenni Isten. Akkor az, hogy Istenfélő, értelmezhetetlen, mert ha félsz Istentől, akkor a félelmet éled és nem Istent.

A félelem egy alap energia, ami védi az életet már ősidők óta. Ennek hiányában nem futott volna el az ember a vadállatok előtt. A mai azonban könnyen válhat túlzó mértékűvé a minket történések által, és körülvevő világunk gyakorta érezhetjük, hogy a félelemre vagyunk kondicionálva a szocializációs csatornákon keresztül.

Vedd vissza az erőd, aminek alapja a szívedben lüktet! Válj tudatossá Isteni mivoltodra és legyél tudatosan! Legyél a jelenben! Fejleszd ki, vagy erősítsd meg a kapcsolatot a Mindenség Teremtőjével! Kapcsolódj a Lelkedhez! Szeress, légy kedves mindenkivel. Törődj a boldogságoddal és a boldogulásoddal. Mindehhez ismerd meg Önmagad akár több Forrásból. Ehhez több eszköz van, melyeket én kínálok, azokat a honlapomon megtalálod. Remélem hamarosan találkozunk.

Szeretettel: Bernáth Annamária
ThetaHealing oktató, Life coach,
Dúla, Asztrozófus

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.