Blog

Mi a szívem vágya? Avagy célok a kíváncsiság erejével

Az ember elsődleges célja az örökítés. Ez a fajfennmaradásunk záloga. Éppen ezért a DNS-ünkben kódolt. Csak beszélgess egy 3 éves aprólánnyal. Szerelemről és gyerekekről fog veled csacsogni.

Hidd el nekem, hogy ilyen alapon vannak más kódolt célok is. Öröklöttek, amit a DNS hord. Ettől még nem a Tiéd. Valaha, valaki a múltban szerette volna megélni azt a valamit, ami nem sikerült neki. Ottmarad a sóvárgás által táplálva az energiája az illető dns-én és így már át is adja, örökíti. Ezáltal Te minden igyekezeteddel azon vagy, hogy beteljesítsd. Cserébe természetesen Te is kapsz valamit a felmenődtől. De ettől még nem magadat éled, hanem valami mást, valaki mást.

És bizony a világunk folyamatosan változik, azon belül is minden emberhez tartozik egy másik világ, különböző fejlődési szintekkel, más megélésekkel. Van egy evolúciós fejlődésünk is, ami által mást kínál az élet a választható tapasztalásként, ami ráadásul fejlődik, bővül, sokasodik. Éppen ezért nagyon fontos lenne, hogy megvizsgáld, ki az, aki beszél belőled? Kié a gondolat? És ha nem a sajátod az a vágy, akkor mi a Tiéd?

Hogyan lehetne ezt előhívni? A kíváncsiság erejével.

Gondolj bele! Az egész fejlődésed azzal indult, hogy miután már alaposan megnézegetted a kiságyad felett forgó zenélő színes plüssfigurákat, meg akartad érinteni, majd megmarkolni, hogy milyen. A kíváncsiságod adott erőt ahhoz, hogy mozdulj. Forogj, kússz, mássz, felülj, elindulj. A kíváncsiság miatt vettél mindent a szádba, mert az ízét is tudni akartad mindennek.

Mit gondolsz hova lett ez a gyermeki kíváncsiság, ami felfedeztette veled a világot? Ami által nyitott és befogadó voltál mindenre? Hova tűnt és legfőképp miért? Ezek fontos kérdések, amelyeket dolgozz ki magadból.

Az embert a kíváncsiság viszi előrébb. Így javaslom, hogy használd ezt a minőséget, mint energiát. Tedd föl magadnak a kérdést: Mi az a minden, amire kíváncsi vagyok? És aztán formáld célokká. A céloknak nagyon fontos szerepe van az életünkben, még fontosabb, hogy az önmagadét valósítsd meg. Hívjuk inkább Szíved Vágyának, mert az motivál, mozgat és fókuszáltan tart.

Beleérzel, hogy mi a szíved vágya igazán, majd kidolgozod írásban, jelen időben, a szabad akarat tiszteletben tartása mellett.

1. Mit akarok igazán?

2. Miért akarom?

3. Mikorra akarom? – Pontos dátummal.

4. Ki/mi van mellette? Ki/mi van ellene?

5. Milyen az illata?

6. Milyen a tapintása?

7. Milyen a hangja?

8. Milyen az íze?

9. Milyen a színe, mérete?

10. Milyen érzés?

11. Készen vagyok-e a be/elfogadására?

Ha beszélsz a céljaidról, az 30-40%-al támogatja a megvalósulásukat. A vizualizáció 50%-al hat, ezért

jó, ha vision board-ot is készítesz. Ha a Mindenség Teremtőjével manifesztálsz, akkor 80-90%-ig

biztos, hogy meg is érkezik, el is éred, amit szeretnél. Ezért a következő lépés, hogy a Mindenség Teremtőjének teréből és energiájából manifesztálod a vágyaidat.

Ha ebből a Térből, a Létezés Hetedik Síkjából teremtesz, nem kell adnod cserébe. Nem kell abban a formában megfizetni mindennek az árát, ahogyan azt eddig tapasztalhattad mindig is az életedben.

Manifesztálás után engedd el, és engedd be, amiket összeírtál. És már előre légy mindazért hálás, ami egyértelműen a Mindenség Teremtőjétől áramlik Feléd.

Szeretettel: Annamari

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.