Blog

Mindig biztonságban vagyok

Pucurlányként imádtam hintázni. A játszóterünkön az egyik hinta ülésének egy foka hiányzott, ami miatt volt egy rés az ülésen. Hogy – hogy nem, bizony egy alkalommal kiestem ezen a résen és a földön kuporogva néztem, hogy a lendület még hozza felém a hintát és nagyon megütött. Emlékszem az érzésre, ahogy száguld felém a hinta, és nem tudok semmit tenni, csak ártatlan, nagy kerek szemekkel nézem, és hagyom, hogy történjen, aminek kell. 

A gond ezzel a helyzettel a testi fájdalmakon túl az, hogy ott azt az tényt állapítottam meg, hogy „engem minden és mindenki bánt”. Hiszen még egy tárgy is megüt engem. A tudattalannak ez egy új igazság, ami olyan, mint egy parancs. Azt mondja, oké, akkor innentől e szerint alakítunk mindent, hogy ki tudd mondani: „tudtam, hogy nekem van igazam.”

Persze ennek a történetnek az emlékéhez egy jelenlegi problémám feldolgozása közben jutottam el, amit szeretnék megoldani, és bizony semmi köze ahhoz, hogy bántana bárki is. Csak fáj a fejem, élem a változó kor tüneteit és picit bejelez az epém. Látszólag semmi köze a gyerekkori hintázásom élményeihez. De a mélyben nagyon is sok összefüggés van, amire ennek kapcsán jöttem rá.

Ilyenek például, hogy éber legyek és jelen legyek a pillanatban, vagy akár az öröm megélése, a játékosság, hogy a sok pozitív közül egy párat említsek. Igen ám, de ez összekapcsolódott azzal, hogy erre az „engem minden és mindenki bánt” gondolatán keresztül jutottam el, azaz kell nekem ez az „igazság”.

És itt kulcsfontosságú az, amit a ThetaHealing rendszere tud, hogy lecseréli ezeket az igazságokat, szétszedi az összekapcsoltságot, és magasabb szintre emeli a jelentéstartalmát minden nyereségnek azzal, hogy az érzései is stabilan meglegyenek. Tehát meggyógyít bennünk múltbéli történetek tarumáit, átírva ezáltal a tudattalant. És ez miért annyira fontos? Mert a tudattalan 98%-ban alakítja a valóságod, azaz a mindennapjaid történéseit, amiket megélsz. Szóval ezzel a folyamattal bizony nem csak a múltra vagyunk képesek hatni, hanem a jelenünkre és a jövőnkre is. Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy ennek kapcsán akkor megoldódnak a panaszaim is? A válaszom, hogy Igen. Mint ahogy annyi minden változott pozitív irányba, amióta tudatosan használom a ThetaHealing technikát.

Épp ezért tanítom is a rendszert, mert rengeteg a gyógyulási lehetőség benne. Itt éred el, hogy mely témaköröket oktatom azokból, melyeket a ThetaHealing érint: https://annamariabernath.com/thetahealing-tanfolyamok/

Remélem hamarosan találkozunk az úton. Addig is csodás valóságot kívánok.

Végtelen szeretettel: Bernáth Annamária

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.