Blog

Parapszichológia

A parapszichológia egy olyan tudományág, ami az öt érzékelésen túl – mint a látás, hallás, szaglás, ízlelés és a tapintás – vizsgálja az emberi észlelést a tudomány oldaláról. Ilyen érzékszerveken túli észlelések a telepátia, más néven gondolatátvitel, clairvoyance vagy távérzékelés és prekogníció vagyis a jövőérzékelés. A pszi képességek eddigi vizsgálati eredményei szerint ezek a folyamatok nem az általunk ismert tér-idő dimenziókban zajlanak, folyamatosan létező képességek, a tudattalan nehezen átlátható síkján működnek és kívül esnek a fizika és a tudomány hatáskörén.

Én a parapszichológia vizsgálati alany oldalán állva ötvözöm ezen észleléseimet a hagyományos pszichológiai elemekkel. A kliensekkel való beszélgetéseimet – üléseket – szintézisbe hozom minden olyan hasonló észlelés alapú módszerrel, mint például a ThetaHealing® módszere, melynél hatékonyabb módszerrel még nem volt szerencsém találkozni a folyamatos  keresési és tanulási folyamataim alatt.

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.