Blog

Spirituális Választerápia

Táblázatos rendszer segítségével történő kapcsolatfelvétel önvalónk lényegi részeivel, melynek segítségével feltárhatók a bennünk rejlő kérdések és válaszok.

A Spirituális Választerápia (SVT) átfogó rendszerét Robert E. Detzler amerikai lelkész alkotta meg. Első könyve 1988. márciusában jelent meg, itthon 2007-ben az Édesvíz kiadó adta ki Spirituális Választerápia – A szabadság ösvénye címmel.

Ez a spirituális gyógyító eljárás lehetővé teszi, hogy a tudattalan tartalmakban található hibás hiedelmeket, megfigyeléseket és ítéleteket építő programokra cseréld le.

A tudattalan elme a fogantatás pillanatától tárol minden a környezetünkben elhangzott szavakat, gondolatokat és a cselekedeteket, akár velünk történtek, vagy akár csak szemlélői voltunk az eseményeknek. A tudattalan épp ennek a tároló funkciónak köszönhetően úgy működik, mint egy nagy memória. A tudattalan nem hoz döntést, csak az eltárolt programok alapján meghatározza a hétköznapi viselkedésünket azáltal, hogy folyamatosan szivárogtatja az információkat, mintákat.

A tudattalannak van egy áldásos tulajdonsága, ami nagy segítségünkre van abban, hogy ezeket a mintákat utasítások alapján megváltoztassuk, mégpedig az, hogy mindig az utolsó információt hiszi el igaznak.

A SVT táblázatos rendszerrel egy inga segítségével folyamatos kapcsolattartással – és közös munkával a Felső Énünkkel segít a tudattalan elme tisztításában és újraprogramozásában valamint új igazságok kialakításában. Az SVT rendszere a tudattalan tartalmakat az Akasha krónikával együtt vizsgálva egy szelíd megközelítéssel hoz változást a belső világunkban, ami aztán visszatükröződik a külső világunk tapasztalataiban is.

Az Akasha krónika vagy lélekkrónika a lélek összes tapasztalatát tartalmazza, épp ezért hívják a lélek feljegyzéseinek is. Az Akasha krónika a szellemi világban lévő minden tudás kalendáriuma, melyben leírva megtalálható a lélek fejlődése során előforduló összes cselekedet és gondolat.

A Felső Én Detzler megfogalmazásában egy bizottság, egy csoport, mely a létezésünk egy részét képzi. A csoportban található lények pedig különböző szellemi szintről származhatnak és képességeink, tudatosságunk fejlődésével ezek a tagok le is cserélődhetnek.

Az inga abban segít, hogy kommunikációs csatorna tudjon létrejönni a felső Éneddel, ami együttesen teszi nagyon hatékonnyá a Spirituális választerápiát. A ThetaHealing® módszerével nincs szükség eszközre, bármikor könnyedén lehetséges a Mindenség Teremtőjével való kapcsolódás.

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.