Blog

Történetem

Dunaújvárosban születtem 1976. január 26-án. Végzettségemet tekintve felnőtt szakápoló technikus vagyok. Szakmai pályafutásomat egy budapesti szívsebészet intenzív osztályán kezdtem meg. Nagyon szerettem ott dolgozni, de sajnos két év után egyre többször kerültem betegállományba deréktáji reumával. 21 éves voltam akkor. Bizony, ebben a korban is előfordul ilyen betegség, ugyanis a Teremtőnek valamilyen úton-módon már akkor fel kellett hívnia a figyelmemet a merevségemre és arra, hogy mennyire nagyon be vagyok gyulladva a saját magamnak feltett kérdéseimtől, amire korábban a pszichiáternél tett látogatásaim során sem találtam választ. Hiába volt az orvos hozzáértő szakember, csak a nyugtatókat tudta adni, hiszen éjszakánként már-már ordítottam a félelmeimtől, melyet saját „képzelgéseim” okoztak. Korábban sajnos egyébként asztmát is megállapítottak nálam még 19 éves koromban, annyira félt a lelkem a testemben tartózkodni.

Aztán akkor ott, 21 évesen, amikor 2-3 hónapon keresztül nem tudtam lábra állni és elhagyni a lakást – volt időm átértékelni az életemet. Ebben a tehetetlen helyzetben komolyan rákényszerültem, arra, hogy egy újfajta hozzáállást alakítsak ki magamnak, mert csak így tudtam „túlélni” és fejlődnöm kellett. Fejlődnöm a gondolataim és az érzelmeim terén. És persze a tudatosságomban! Elkezdtem lépkedni – most már tudom, hogy felfele -, hisz a jelenlegi életem ezt tükrözi.

Időközben azonban, még „megajándékoztam” magam egy méhnyak nyálkahártya rosszindulatú elváltozással is. Miután az élet elém tárta a szomorú jövő lehetőségét, hogy el kell távolítani ezt az elváltozást a méhem egy részével együtt – és így elég csekély marad a valószínűsége annak, hogy lehet gyermekem –, úgy gondoltam, hogy ebbe azért már nem törődöm bele!

Ekkor találkoztam egy olyan céggel, egy olyan lehetőséggel, amelynek termékei egyrészt rohamos javulást – mondhatni gyógyulást – hoztak, másrészt a cég marketingtevékenységébe bekapcsolódva lehetőségem nyílt az emberekkel való foglalkozásra, annak is azon oldalával való tevékenységre, ami már valóban a lélek szintjéről szól.

Mindig is ezt szerettem volna! Imádtam az üzleti megbeszéléseket, kötetlen beszélgetéseket – melyek rendszerint kellemes kávéházakban zajlottak-, ha abba az irányba tudtam terelni, ahol már a beszélgetőpartnerem lelkéről beszélhettünk. Mindeközben boldog voltam, hogy végre azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek, és ez a segítő munka!


Időközben megszületett a gyönyörű kisfiam, aki akkori életem legnagyobb tanítójává vált, főleg a válásom után! Ő is üvöltött éjszakánként a félelemtől. És én válaszokat akartam adni neki nyugtató tabletták helyett! Így hát elkezdtem magam képezni.

Kislánykoromtól voltak érzékeken túli érzékeléseim, rendszerezni vágytam a tudást, szomjaztam a spiritualitást.

27 évesen részt vettem egy Reiki tanfolyamon, majd tanultam kineziológiát, de mindig valami számomra biztosabb módszer után kutattam. Több személyiségfejlesztő tanfolyamot elvégeztem különféle témakörökben, hallgattam alkalmazott pszichológiát, majd parapszichológus végzettséget szereztem a Szintézis Szabadegyetemen. Voltam  Agykontroll tanfolyamon Dr. Domján Lászlónál és tanultam Spirituális Választerápiát. Aztán eljutottam arra a szintre, hogy már „csak” mint alternatív gyógyító tevékenykedtem és a Teremtővel dolgoztam a mindennapokban.

Aztán egy nap elmentem egy ThetaHealing® tanfolyamra, mert hallottam, hogy a „Thetások” is a Teremtővel dolgoznak…

Magával sodort, lenyűgözött a rendszer! Meggyőzött a módszer, amivel ott találkoztam! Elköteleztem magam végleg. Ez az, amivel tökéletesen tudok azonosulni, ez az a módszer, amit oly régóta kerestem.

Jelenleg ThetaHealing® konzulensként és oktatóként tevékenykedem. 

A legfőbb tanítom azonban, ahogy általában lenni szokott, maga az élet volt. Az elmúlt évek alatt folyamatosan hozta a lehetőségeket, a tanulni valókat, a könyveket, melyekből folyamatosan képeztem és képzem magam. Aztán a klienseim által megtanultam meglátni azt is, hogy hol van még az én életemben is további tanulnivalóm.

Közben újra családot alapítottam, ami már tényleg egy igazi család, benne a kisfiammal, a férjemmel, aki az én szellemi társam, az igaz barátom, a szerelmem és a tanítóm, és a gyönyörű lányommal, aki segít az első 21 évem hiányosságait, sérüléseit meggyógyítani a szeretete által.

A „változni vágyókat” segítem legjobb tudásom szerint. Aki hozzám fordul, azzal szívesen eljátszom azt az illúziót, hogy ő épp most tanulja azt, amit amúgy is tud. Hisz én csak eszébe juttatom azt a tudást, ami már amúgy is az övé.

„Ha a tanítvány lélekben készen áll, megjelenik a tanító is”.

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.