Blog

Ajándék ötletek

Meg van már mindenkinek az ajándéka? Vagy fejtörést okoz Neked még egy-két családtag, barát, kolléga, a főnök? A fodrász, a kozmetikus, az ügyvéd, a gyerek sulijában a tanárok, az edző? A szomszédok? Mindenki megvan?  Vagy esetleg én juttattam most eszedbe, hogy valaki lemaradt? Nekik is jó lenne ajándékozni valamit?

Kedves 

Hadd segítsek, ha bajban vagy az ajándékokkal. Szeretettel ajánlom a saját szolgáltatásaim körét. Ezek közül lehet egyéni konzultáció, születési képlet elemzés, de akár ThetaHealing tanfolyam is. Sőt, akár egészség megőrző készítmények is. Én például a szomszédjaimnak karácsonyi lap mellé egészséges és isteni finom tasakos kávét fogok ajándékozni, nagy-nagy szeretettel. 

Ha úgy érzed, hogy szükséged van segítségre, hogy mit válassz a szolgáltatásaim közül, jelezz nekem és átbeszéljük.

Minden esetre idén utoljára, jövő héten hétfőn este 20 órától újra tartok tájékoztató estet díjmentesen, a test felől megközelítve a gyógyulást. Ezzel kapcsolatban tegnap 6 órán át képeztettem magam. Akár ott is tudsz kérdezni tőlem a szolgáltatásaimról. Kérlek jelezd, ha küldjek Neked Zoom linket, hogy tudj csatlakozni.

Hamarosan találkozunk, addig is csodás napokat kívánok. 

Végtelen szeretettel: Bernáth Annamari

ThetaHealing Certificate of Science

Tetszett a cikk?

Kérlek oszd meg ismerőseiddel is:
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.