Teszt esemény

Elmélet Teliholdkor

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy rendelkeznek teremtő képességgel. Ráadásul használják is ezt az erőt nap, mint nap. Tudomásod van róla vagy nem, állandóan teremtesz, minden időpillanatodban. Tehát folyamatosan alkotsz, létrehozol valamit. Hasznos volna rálátni, átlátni, irányítani tudni mindazt, amit létrehozol a mindennapjaidban, ugye? Tudatosan formálni a történéseket onnantól, hogy kinyitod reggel a szemed és rögzíted, hogy ki vagy, és hol vagy momentán?

Mi fog történni?

A manifesztációt, azaz a teremtést sokan értelmezik aszerint, hogy összeírják a vágyaikat, majd kinyilvánítják, hogy mindaz, amit szeretnének, megvan. Ezek a meditációval egybekötött alkalmak nagyban támogatják a vizualizáció miatt is a folyamatokat, ám a tudatos teremtés nem erről szól. Nem csak egy évben egyszer – kétszer teremtesz, hanem állandóan. De ha csak egyszer-kétszer manifesztálsz, az sem mindegy, hogy hogyan, miként történik. Éppen ezért szeretném megosztani azokat a szempontokat, tudnivalókat, amelyek szerint érdemes az állandó teremtésben létezést irányítani. Átbeszéljük a fontos tudnivalókat és lépéseket, hogy aztán napi szinten a gyakorlatban is könnyedén manifesztálj, és a szokásoddá, rutinoddá váljon. Lesz két heted, hogy végig gondold és kidolgozd a „Manifesztálj hatékonyan – elmélet” eseményen elhangzottak alapján az életed minden területét. Majd Újholdkor a „Manifesztálj hatékonyan – gyakorlat” eseményen mindazt, amit kidolgoztál belehelyezzük az életedbe abból az energiatérből, ami a Mindenséget alkotta, ami a legmagasabb, legtisztább rezgés.

Miért jó ez Neked?

Sokan vágynak ezzel az Energiával, a Legmagasabb Isteni Erővel teremteni, nem mindenkinek sikerül. Viszont, ha nem ebből a térből teremtesz, mindig adnod kell cserébe, hogy megjelenjen az óhajod. Van, aki ezt úgy fogalmazza meg, hogy mindig mindennek meg kell fizetni az árát. Ismerős? Igen, de miből kell adnod? Mivel lehet megfizetni egyáltalán? Valóban kell? Ezekről is szó lesz. Megtanulunk a Legmagasabb Minőségből működni a mindennapokban.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:
Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

Elmélet

A hanganyag díja: £13
(kb. 5200 Ft)
Regisztrálás után hozzáférhető és korlátlanul meghallhatható.

Gyakorlat Újholdkor

Manifesztálj hatékonyan – elmélet eseményen elhangzottak alapján ki tudod dolgozni, hogy milyen módon és minőségben szeretnéd az életed élni. Akár kezdheted azzal a gondolattal, hogy ha a pénz nem volna akadály, sőt végtelen mennyiségben állna a rendelkezésedre, akkor hogyan élnél? Kivel? Hol? Mi lenne az a hasznos tevékenység, vagy bármi, amivel továbbra is hozzá tennél a Nagy Egészhez?

Nagyon sok mindent átbeszéltünk, melyekhez hozzáigazíthatod, finom hangolhatod a már meglévő listáidat a kidolgozott vágyaiddal. Ha szeretnéd, természetesen meg tudod hallgatni/vásárolni az elméletet. Ha már profi manifesztációs listaíró vagy, elegendő ezen az eseményen találkoznunk.

Mi fog Veled történni az eseményen?

Az alkalmat azzal kezdjük, hogy a résztvevők esetleges kérdéseinek megválaszolásával az utolsó simításokat elvégezzük a listákon. Az évek alatt észrevettem egy sarkalatos pontját annak, hogy hol csúszhat meg a teremtés sikeressége. Erről mindenképp szót kell ejtenünk a megértés miatt. Ezután kezdjük a manifesztációt meditációval egybekötve. A manifesztációnkban plusz lépés beépítésével megoldjuk ezt a kérdéses pontot, hogy még biztosabbá tegyük a manifesztációnk sikerét. A meditációs folyamatot is átbeszéljük, hogy kényelmesen érezd Magad a folyamat alatt. Az alkalmat kérdések megválaszolásával zárom.

Gyakorlat

Részvételi díj: £13
(kb. 5200 Ft)
Az esemény időpontja: március 13-án 19:00 óra (magyar időzóna szerint)
Az események időtartama:
60 perc/alkalom
Előfeltétel, előképzettség:
nem szükséges

A gyakorlat eseménye online térben kerül megrendezésre a Zoom segítségével.
 Regisztráció után küldöm a Zoom Linket. Köszönöm az együttműködésed! Hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak!

Copyright 2022 © Minden jog fenntartva