Sikeresen jelentkeztél a Tízmilliószoros nap Teremtő Estjére, köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy újra együtt töltünk egy estét. Ha már manifesztáltál velem, vagy akár új vagy, engedd meg, hogy a listád elkészítésében a segítségedre legyek. Vannak szabályok, amelyeket érdemes szem előtt tartani:

  • Csak a saját életedre nézve, csak saját magadnak manifesztálhatsz
  • Amit szeretnél az életedben tapasztalni, azt a legkörültekintőbben és a legapróbb részleteiben jelenítsd meg
  • Mindig mindent jelen időben fogalmazz meg, hogy már most az életed rész.


Egyéb fontos részletek mellett figyelj még arra, hogy ha a vágyad másnap megjelenne az életedben, az milyen érzéssel tölt el? Ha bármilyen rossz érzés jelenik meg benned, kétely, vagy félelem, akkor tudd, hogy bizony van valami tudattalan akadálya a vágyad megvalósulásának. 
Ez esetben szívesen állok rendelkezésedre, hogy közösen, a segítségemmel kidolgozzuk Egyéni ThetaHealing kezelés keretei között.

Egy óriási segítséggel szeretnék még szolgálni Neked a lista íráshoz

Hanganyag áll rendelkezésedre a lista íráshoz a Manifesztálj hatékonyan elmélet anyagában. Nem csak átbeszéljük a manifesztáció részleteit alaposan, hanem letöltésekkel és gyógyítással támasztjuk alá, hogy minél hatékonyabb tudj lenni. 

A Manifesztálj hatékonyan gyakorlat hanganyagában pedig végigvezetlek egy teljes manifesztációs folyamaton, amit aztán a mindennapjaidban is tudsz működtetni.

Ezeket most kedvezményesen vásárolhatod meg, örökös hozzáféréssel, hacsak be nem zárod ezt az ablakot, mert onnantól az ajánlatom elvész.

Manifesztáció elmélet - £18 helyett £15-ért
Manifesztáció elmélet és gyakorlat - £36 helyett £27-ért