Tovább

Két Nagy Beavató Csillagkép van az Égen. Az egyik a Nimród (Orion), a másik a Kígyótartó. Mindkettő más-más folyamatainkban segít. A Kígyótartó az őszi és téli időszakot, Nimród a nyár elejét hatja át. 

A Kígyótartó arra emlékeztet, hogy erőidet és energiáidat kézben tudd tartani és működtesd őket. Nimród egy belső önlegyőzés kapcsán tudja a a külső és belső fényt, világosságot a legmagasabb szintre hozni, melynek kapcsán a világosság, a fény válik a valóságoddá.


Jelentkezem

Június 14-én egy csodaszép gyógyító Teliholdunk lesz a Kígyótartó Csillagaiban, valamint június 16-19. között Nimród koronázása zajlik az Égen.

Az arra fogékonyak már érezhetik ennek az előszelét, hiszen a Nap javában beragyogja Nimród Csillagait, aki az Égi Nagy Király. Egyszerre uralja a Fentet és a Lentet és hozza el számunkra kézzel fogható módon az Istenek energiáját és tudását. A Koronázás beavatása által felemeled magad a Tejút felé, amely az Istenek útja.

A beavatásnak kulcsfontosságú szerepe van. Ehhez fontos tisztáznunk, hogy maga a beavatás egy olyan szertartás, amiben a Te nagyságod, tudásod, képességed és hatalmad válik elismertté. Tehát itt már csak kinyilatkozásra kerül, hogy már a „csinálásban” van a képesség, ami a Tiéd és nem a beavatás által leszel valamire képes.

Június 14-én az Égi Gyógyító, a  Kígyótartó Csillagkép tudásának és erejének segítségével a Tízmilliószoros Napon Teremtő Est díjmentes esemény alatt megtesszük azokat a gyógyításokat, melyek lehetővé teszik, hogy Nimród Koronázásának beavatására méltóak legyünk Test-Lélek-Szellem szinten.


Ezt az eseményt itt találod

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és az eseményt tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Tréner Fülakupunktúrás Addiktológus

Azaz, ha korábban megdolgoztad mindazokat a témaköröket, melyek a Kígyótartó és a Nimród Csillagképek témakörei, akkor be tudod gyűjteni az elismerést és stabilizálni tudod a használatukat. Ha nem, akkor közösen megtesszük ezen a két alkalmon a szükséges folyamatokat és gyógyításokat.


Jövök

Az esemény időpontja:

2022. június 17. 19:00-21:00 (magyar idő szerint)

Az esemény az online térben kerül megrendezésre a Zoom segítségével. Regisztráció után küldöm a Zoom linket. Hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak!

Részvételi díj: £22 / kb 9.900 Ft

Megveszem

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.