Szervezz tanfolyamot

Légy a nagykövetem. Együttműködés keretei között szeretnék lehetőséget felajánlani, hogyan legyél anyagilag motivált abban, hogy szervezz nekem tanfolyamokat.

Ez akár arra is megoldás lehet, hogy megteremtsd a pénzt az általad kiválasztott tanfolyamokra.

Mire is gondolok?

Az ajánlás a leghitelesebb bizalomépítés, melynek köszönhetően könnyebben tudok elérni az emberekhez. Nagyon köszönöm, ha megosztod az ismeretségi körödben, amit nálam/velem, a közös munkánkban tapasztaltál akár Egyéni Ülésről, akár tanfolyamról van szó. Így könnyebben jutnak el hozzám az emberek.

Amennyiben nagyobb ismeretségi körrel rendelkezel, és célirányosan megkeresed őket a nevemben, ez esetben kérlek jelentkezz a lenti űrlap kitöltésével. Köszönöm! Mit kapsz cserébe?

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
Természetesen pénzt! A regisztráció után lesz egy saját ajánló linked, melyet el tudsz küldeni az ismerőseidnek. amikor ők ezzel a linkkel ellátogatnak az oldalamra, akkor a rendszer leköveti a vásárlásaikat. Minden ThetaHealing® tanfolyam után pedig automatikusan küldi a pénzt a számládra a kifizető rendszerem. Dolgozzunk együtt! Kattints a linkre a regisztrációért!

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.