Az elengedés művészete – elmélet és gyakorlat

Elmélet és gyakorlat

Sokan gondolják azt, hogy az elengedés veszteséggel jár, illetve vesztességet jelent.

Mit mond egy jóbarát a Kedvessel kapcsolatban, aki épp bizonytalanságban tart? Igen-igen! Ugye ismerős ez a mondat: Ha meg akarod tartani, engedd el. Oké, köszi, de hogyan? Ráadásul legtöbbször ezt akkor halljuk, amikor például épp egy szerelmi mélyponton esünk át.

Persze én most nem a kapcsolati válságokat célzom meg ezzel a programmal. Szeretném tisztába tenni, hogy mi is az az elengedés. Picit fellebbenteni a fátylat az elengedés valódi természetéről.

Óriási témakörhöz jutunk ugyanis, ha elengedésről szeretnénk értekezni. Én mégis egy-két órában gondoltam megcélozni, hogy értsük mi is ez és gyógyítsuk meg a vadhajtásokat is a témával kapcsolatban.

Miért jó ez Neked?

Az elengedés hatalmas erőt rejt és bőséget hordoz, sőt, együtt jár azzal. Tudom, hogy ez furán hangzik, de tényleg így van. Az elengedés helyzeteket gyógyít instant módon, azonnal. Hitrendszereket ír felül, több tíz éves berögzült idegpályákat ír át azonnal egy szempillantás alatt. A folyamatát szeretném megosztani Veled, hogy hogyan csináld!

Mi fog történni?

Átbeszéljük, hogy mi is az az elengedés. Konkrét példákkal illusztrálom, hogy hogyan csináld. Majd a hanganyag végén Mindenség Teremtőjével meggyógyítjuk a ThetaHealing® módszerének, rendszerének segítségével.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Elmélet és gyakorlat

A hanganyag díja £18 / 7.500 Ft

 
Vásárlás után hozzáférhető és korlátlanul meghallgatható.
A hanganyag időtartama:

1 ÓRA

Előfeltétel, előképzettség:

NEM SZÜKSÉGES.

Az esemény online térben került megrendezésre a Zoom segítségével. Ennek a felvételnek a hanganyagihoz férsz hozzá a vásárlásoddal. Remélem hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak egyéb eseményeimre, tanfolyamaimra!
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.