Az elengedés művészete – elmélet és gyakorlat

Elmélet és gyakorlat

Sokan gondolják azt,  hogy az elengedés az veszteséggel jár, illetve vesztességet jelent. Hiszen ott a mondás, ha meg akarod tartani, engedd el. Ráadásul legtöbbször ezt akkor halljuk, amikor például épp egy szerelmi mélyponton esünk át. Mit mond egy jóbarát a Kedvessel kapcsolatban, aki épp bizonytalanságban tart? Igen-igen! Ugye ismerős ez a mondat: Ha meg akarod tartani, engedd el. Oké, köszi, de hogyan?

Persze én most nem a kapcsolati válságokat célzom meg ezzel a programmal. Szeretném tisztába tenni, hogy mi is az az elengedés. Picit fellibbenteni a fátylat az elengedés valódi természetéről. Óriási témakörhöz jutunk ugyanis, ha elengedésről szeretnénk értekezni. Én mégis egy-két órában gondoltam megcélozni, hogy értsük mi is ez és gyógyítsuk meg a vadhajtásokat is a témával kapcsolatban.

Miért jó ez neked?

Az elengedés hatalmas erőt rejt és bőséget hordoz, azzal jár együtt. Tudom, hogy ez furán hangzik, de tényleg így van. Az elengedés helyzeteket gyógyít instant módon, azonnal. Hitrendszereket ír felül, több tíz éves berögzült idegpályákat ír át azonnal egy szempillantás alatt. A folyamatát szeretném megosztani Veled, hogy hogyan csináld!

Mi fog történni Veled?

Átbeszéljük, hogy mi is az az elengedés. Konkrét példákkal fogom illusztrálni, hogy hogyan csináld. Majd a Mindenség Teremtőjével meggyógyítjuk a ThetaHealing® módszerének, rendszerének segítségével.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

Elmélet és Gyakorlat

A hanganyag díja £26 / 11.000 Ft
Vásárlás után hozzáférhető és korlátlanul meghallgatható.
Az esemény időtartama:

1,5 - 2 óra

Előfeltétel, előképzettség:

nem szükséges

Az esemény az online térben kerül megrendezésre a Zoom segítségével. Regisztráció után küldöm a Zoom linket. Hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak!

Copyright 2022 © Minden jog fenntartva