Születés ház

Hosszú közös útra hívlak, melyben időszakosan szeretnélek kísérni az életutadon. A cél, hogy tudatos legyen minden lépésed a későbbiekben, csak akkor már önállóan, nélkülem.
Olyan családból jövök, ahonnan az örökölt mintákat anyai oldalról felelőtlenség lett volna követni. Így amikor belevágtam a családtervezésbe, a saját mintáimat kellett kialakítanom. Amikor a fiammal voltam várandós, újra elmélyültem a képességeim birodalmában és megtaláltam a Teremtő mintáit az anyaságra, a táplálásra, a nevelésre. Amikor a lányommal voltam szülés után otthon, akkor pedig már azt tervezgettem, hogy hogyan lehetne segíteni a nőket az anyaságukban. Most pedig, hogy a fiam 20 éves, el tudom mondani, hogy mit igen, és mit nem, hogy boldog, kiegyensúlyozott generációt hagyj örökségül.

Az én küldetésem

Az a küldetésem, hogy a lelkek a Teremtő szempontjából a legmagasabb verziójukból és tökéletes módon érkezhessenek a Földre, boldognak lenni, nem pedig szenvedni, küzdeni.

Ehhez azonban a társadalom jelenleg aktív, teremtő és termékeny tagjai között kell a változást beindítani, mert a hasonló a hasonlót vonzza. Azaz nekünk kell most tudatosan megteremteni annak az alapjait, amibe a magasabb verziójukat megélni tudó lelkek érkeznek a Földre. Ezáltal egy generációval később már ez a valóság tud természetessé lenni.

Erről szól a Születés Ház. Azzal kezdődik, hogy miután két ember megtapasztalta és megismerte egymást szerelemben, szövetségre lép azért, hogy utódlásba kezdjen. Mindezt azzal a tudatossággal, hogy az érkező lelkekkel közösen további boldog, szerelmes, könnyed életet és örömet éljenek meg, immáron mindegyikük által önmagukban is felismerve Önnön szépségük egyik – másik arcát.

A közös munkánkat megelőzi egy díjmentes első konzultáció. Ezen az alkalmon belehangolódunk egymás személyiségébe, hogy tudunk -e kölcsönösen együttműködni. Átbeszéljük a szociális lépéseket, amelyek elengedhetetlenek a gyermekvállaláshoz.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Születés Ház első konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.
Természetesen a kísérés része lehet az is, amire dúlától, vagy terhesgondozáson lelki területen megkapsz, de a fókusz azokon a célirányos gyógyításokon van, melyek megelőzik a szükségességét, hogy a problémákról kelljen más, egészségügyi szakemberrel beszélned. Mindig a megelőzés a legnagyobb garancia az egészség megtartására. És egészséges nem csak a Tested tud lenni, hanem a Lelked, az életed bármely területe, és ezen az alapon a család és annak működése is.

Mi fog veled történni?

Nagyon sok területen lehetnék a segítségedre, de szűkítem célirányosan a szolgáltatásaimat. Az általam felsorolt időszakok azon gyógyításai érhetőek el, melyek eredményeképp Ti váltok a társaddal együtt tudatossá önmagatok magasabb verziójára, hogy a közétek érkező lélek szintén önmaga legmagasabb rezgéséből és tervéből tudjon megérkezni.

Nők számára választható időszakok és szolgáltatások:

„Nulladik trimeszter” - nő

Mutasd

Első trimeszter

Mutasd

Második Trimeszter

Mutasd

Harmadik trimeszter

Mutasd

„Negyedik Trimeszter” - nő

Mutasd

Születésélmény feldolgozás

Mutasd

Szülés felkészítő (opcionális)

hamarosan...

Szülés élmény feldolgozás (opcionális)

Mutasd
Kedves Nőtársam, gondoltál-e már arra, hogy milyen kérdéseken mehet át a várandósággal kapcsolatban a társad, a szerelmed, a leendő apa? A benned lévő változásokat megtámogatja a szervezeted hormonális átalakulása, még ha nehéznek is éled meg olykor-olykor. Van terhesgondozás, itt vagyok Neked én is, eljárunk a nőgyógyászhoz is. Az apák elkísérik a párjukat ezekre a helyekre, közben nem feltétlenül jut a mi eszünkbe, hogy nekik is szükségük lehet lelki támogatásra, vannak kérdéseik, félelmeik, melyeket hasznos lenne megosztani valakivel.

Első gyermek esetén hasonló kérdések foglalkoztatják, mint téged. Jól fogom csinálni? Aggódhat a szülés miatt, hiszen féltheti a kedvesét. Levenné a terheket a válláról, de nem tudja megtenni. Közben egyre csak dolgozik benne is az ösztön, ami a családért vállalt felelősséget vagy annak fenntartását szólaltatja meg, vagy hangosítja fel benne. Nem is tudja eldönteni, hogy apás szülés legyen-e, vagy ha már járt bent szülőszobán, esetlegesen lehetnek neki is feldolgozni valói, stb, stb. Nem is az a dolgom, hogy tippeket adjak most neked. Csak említsd meg neki, hogy van lehetősége hol lerakni ezeket a gondokat, terheket, ha vannak, vagy akár megerősödni a témában. Akár ezzel az egész jövőbeli helyzettel ismerkedni már előre, hogy ne akkor szakadjon ismeretlen témaként minden a nyakába.

Férfiak számára választható időszakok és szolgáltatások:

„Nulladik trimeszter” - férfi

Mutasd

Apa kísérése a három trimeszter alatt

Mutasd

„Negyedik Trimeszter” - férfi

Mutasd

Születésélmény feldolgozás

Mutasd

Szülés élmény feldolgozás - férfi

Mutasd
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.