Apa kísérése a három trimeszter alatt

Rengeteg változás állt be az életedbe, és a közös életetekbe is. Míg a nő a méhében és a szívében tartja a babát, addig a férfi a szívében és a gondolataiban tartja mindkettőjüket. Az érkező baba bizony nem csak a párod testében és lelkében okoz változást. Bizonyára tapasztalod ezt. A Te szíved és lelked is másként dobban. Más gondolatok körül jár a fejed. Ezt érezheted a gyomrod környékén is, ahol a felelősség mutatja meg magát Neked. Fogadd tárt karokkal, hiszen elképesztően sok felszabadult megélést tud hozni Neked.

Sok kérdést vethet fel ez a változás, amelyet nem mindig tudsz megbeszélni valakivel. Hiszem, hogy nem csak a kismamáknak szükségük támogatásra ebben az időszakban, hiszen a férfinak is van lelke. Én itt vagyok. Tiszteletben tartva a csoda, a család épülésének intimitását, segítek látni azt, ami történik körülötted egy picit más aspektusból. Együtt irányítottan átveszünk és összerakunk témákat, amelyek ebben az időszakban támogat téged, hogy a gondoskodást a legkönnyedebben és a legmagasabb fokon tudd vinni és megélni.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. A kilenc hónap alatt három havonta egy ülést terveztem ezekhez a témákhoz, melyek kidolgozása mentén fogok haladni. Előfordulhat, hogy neked más témád is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Apa kísérése konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.