Első trimeszter

A várandósság első három hónapja a szervezet átállásáról, áthangolásáról szól. A méhlepény a hormontermelése miatt az addigi hormonegyensúly felborúl. A hormonokhoz különböző érzelmek társulnak, melyek szintén hatalmas változáson mennek át.

Ebben az időszakban rengeteg bizonytalansággal találja szemben magát az anya, melyek kapcsolódnak a társadalommal való kapcsolati változásokhoz és a szocializációs kérdéskörökhöz.

Olyan út nyílik meg, amely nagyon mélyre és befele visz. Ha az anya elindul ezen az úton, olyan kincsekre találhat rá, melyekhez a várandóság nélkül nem érhetőek el. A nőiség tovább fejlődik a nőben, az anyában, melyhez újabb kérdéskörök társulnak az egyre változó élethelyzeteknek megfelelően. Az ehhez kapcsolódó felkészítő gyógyításokat szintén el kell végeznünk.

Ezek eredményezik a nő kiteljesedését, a teremtéseiben való gyönyörködés és önbizalom épülését. Az önműködésében való megbízást, nem beszélve az ösztönök kiteljesítését és az azokban való elmélyülést és használatát. A cél, hogy a nő megtalálja Önmagában az anyát, mély kapcsolatot építsen ki vele és integrálja őket egymással, valamint építse tovább mindkettőt.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. A három hónap alatt havonta egy ülést terveztem ezekhez a témákhoz, melyek kidolgozása mentén fogok haladni. Előfordulhat, hogy neked más témád is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Első Trimeszter konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.