Harmadik trimeszter

A várandóság utolsó harmadában ismét több testi tünete és panasza van az anyának, melyek a megnövekedett méh környezetében lévő szervekre kifejtett hatásaival kapcsolatosak.

A rekesz feltolódik, a szív tengelye megváltozik, ami egyébként méretében is megnő. A test súlypontja áttevődik, a húgyhólyag csak részben telítődik, miközben gyakori vizelési ingert érez az anya.

A testi változásokon túl mind érzelmileg, mind a gondolait tekintve egyre több dolog változik meg a kismamában. Beindul a fészekrakási ösztön. Az otthon, sőt az egész élet átrendezése. Egészséges körülmények között elképesztő mélységeket jár be az anya a saját múltjában, a felmenői mintáiban, az anyaságban. Sokat van belül a lelkében és kapcsolódik a babájához. Olyasfajta emelkedés tapasztalható a személyiség és a lélek átalakulásában, melyet nem tud más életesemény létrehozni bennünk nőkben, anyákban. Itt ez már erősen érződik. Mint ahogy a Teremtő jelenléte is, mely energia körbe lengi a kismamát. Szent lesz körülötte a tér és mindenki más is emelkedetté válik a környezetében.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. A három hónap alatt havonta egy ülést terveztem ezekhez a témákhoz, melyek kidolgozása mentén fogok haladni. Előfordulhat, hogy neked más témád is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Harmadik Trimeszter konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.