Második Trimeszter

A várandóság második trimeszterének elején az átmeneti zavar helyreáll és a szervezet újra megfelelően működik. A legkiegyensúlyozottabb időszaka a várandóságnak. Az idegesség, ingerlékenység nem jellemzi a kismamát. Ellenben egyre több külső forrás kelthet félelmet a belső gondolatok megjelenése mellett.

Volt egy kliensem, aki ötödik hónapban lévő várandós kismama volt. Az anya a korábbi két szülése alatt fellépett komplikációk miatt tele volt félelemmel és sok helyen feladással. Feldolgoztuk azokat a traumáit, melyek a nehéz szülést eredményezték.

Végig kísértem a várandósságából még hátralévő hónapokat. Segítettem az anyának és a babának kommunikálni egymás között, még a szülőszobán is telefonvégen voltam. Ez alkalommal komplikációk nélkül szülte meg egészséges kislányát az anya.

A nyilvánosság számára is látható és érzékelhető másállapot nyilvánvalóvá válása behoz szintén témaköröket, melyek bizony jó, ha tudatosan feldolgozásra kerülnek. A munkahely, a tágabb család, a barátok, ismerősök hatásairól nem is beszélve.

A családi szerepkörök megváltozása is előtérbe kerül. Ha van már gyermek a családban, az Ő életére is változást jelent az érkező lélek. Épp ezért az energiamegosztásra is tudatosan oda kell figyelnünk.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. A három hónap alatt havonta egy ülést terveztem ezekhez a témákhoz, melyek kidolgozása mentén fogok haladni. Előfordulhat, hogy neked más témád is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Második Trimeszter konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.