Negyedik trimeszter – férfinak

Szülő lettél, apa lettél. Az is lehet, hogy már nem az első gyermeked érkezett közétek. Szeretettel gratulálok. Bővült a család egy plusz babával, és ezzel együtt rengeteg feladattal. Természetesen ebben az időszakban is számíthatsz rám. Magát a szülés folyamatát is hasznos lenne feldolgozni, akár bent voltál a szülőszobán, akár nem. Az első hat hét hordoz némi kihívást érzelmileg, melyekre érdemes tudatosan felkészülni.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. Az első hat hétben találkozunk két alkalommal, a legelején és a legvégén. Ezen felül a szülés történetét is szeretném feldolgozni Veled. Előfordulhat, hogy neked más átbeszélni, kidolgozni valód is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Negyedik Trimeszter konzultáció – férfi

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.