„Negyedik trimeszter” – nőnek

Szülő lettél, anya lettél, szeretettel gratulálok. Az is lehet, hogy már többszörösen. Nagyszerű és felemelő érzéseket élsz meg. Közben mozgatod magadban a szülés képeit, elrendezve magadban azokat. A szülés utáni időszakban is fogom a kezed. Bizonyára van segítséged, de az is előfordulhat, hogy neked sincs, ahogy nekem sem volt. Épp ezért is született ez a Születés ház. Olyan sok kérdés van a baba körül, hiszen még most ismerkedtek. Persze ez az ismerkedés is lehet tudatosan irányított, amelyeknek vannak előnyei. Mindkét gyermekem 2 hetes korától végig aludta az éjszakát, hogy csak egy olyat mondjak példaként, ami nagyon fontos az amúgy is terhelt, új információkkal teli helyzetben.

Ennek az időszaknak is megvannak a maga érzelmi változást okozó helyzetei, nem beszélve a szülés élményének feldolgozásáról. Megjegyzem, hogy ezért is voltak fontosak a harmadik trimeszterben az előkészületi munkák. Ezek most érnek be igazán. Ettől függetlenül lehetnek váratlan érzelmeket erősen megmozgató helyzetek, amelyeken érdemes előre dolgoznunk.

Előtérbe kerül a párkapcsolat témája is. Tudtad, hogy az újszülött úgy osztja meg az energiádat, hogy amit addig a párod kapott meg 100 %-ot, az most 98% a babáé és 2 % marad a párodra? Durva, igaz? És ha van már gyermek, akkor ő vagy ők az apával osztoznak azon a 2 %-on. Bizony ilyenkor is balanszban kell tudni tartani a család működését.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. Az első hat hétben találkozunk két alkalommal (az első legyen a szülés után amilyen hamar csak lehet), majd később még egyszer, hogy a terveztt témák mentén tudjunk haladni. Előfordulhat, hogy neked más átbeszélni, kidolgozni valód is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Negyedik Trimeszter konzultáció - nő

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.