Nulladik trimeszter – nőnek

Ahogy a név is sejteti, a gyermek megtervezésének idejét vesszük górcső alá. Nagyon fontos a leendő szülők közötti intim és szerelemmel átitatott, mély szeretet alapú kötődés, azonban nem elegendő.

Vajon mit lehetne ehhez hozzátenni? Kérdezheted, teszem hozzá jogosan. Ahhoz, hogy ezt értsük, kicsit távolabbról kell megvizsgálnunk a dolgokat.

A lélek választja ki a szüleit magának. Megvizsgálja, hogy milyen hitrendszereket hordanak a szülők a DNS szintjén és ez alapján választja ki őket úgy, hogy a tervezett feladataival is összeillő legyen. Épp ezért stabilizálni kell a párkapcsolatot, hogy az érkező lélek ne a szenvedést írja meg magának például a szülei válásán keresztül. Elképzelhető, hogy stabilnak érzed a kapcsolatod, de az is lehet, hogy az érkezni szándékozó lélek hiteti el Veled, mert Ő már mindenképpen szeretne érkezni végre, hiszen jönni akar a Földre. Épp ezért nem garantált, hogy a szülők hosszú távon együtt is maradnak.

Tehát ne csak a gyermekvállalás okán legyetek a későbbiekben együtt. Tudjon a párkapcsolat és ezáltal a család tartósan stabil, és életre szóló lenni. Amúgy is ez a szándékod, hiszen azért szeretnél kisbabát, hogy viszont lásd szerelmetek értékességét egy eleven bizonyítékban a gyermeketek személyében.

Van azonban olyan eset is, amikor nem könnyen fogan egy baba. Ilyenkor is fontos ez a „nulladik Trimeszter”. Egyszer járt nálam egy 41 éves, nő, akinek bizony a tizenpár éves házasságában nem jött össze a baba. Ikrei születtek az első és egyetlen ülésünk után. Amikor később beszéltünk, azt mondta: „hát, nem tudom, hogy tőled, vagy a férjemtől lettem-e terhes.” 🙂

Ugyanígy érkezett hozzám egy nő azzal, hogy évek óta küzd, hogy legyen babája. Szintén az első és egyetlen ülés után Ő is ikrekkel lett várandós, amit onnan tudtam meg, hogy a barátnője jött hozzám ugyanezzel a problémával és Ő számolt be a korábbi ülés eredményéről.

Így az évek alatt szépen összegyűltek a gyerekvállalással kapcsolatos problémák, betegségek, vagy akár lombikprogrammal, inszeminációval kapcsolatos felvetések és problémák, valamint azok megoldásai nőknél és férfiaknál egyaránt.

Miért hívom „nulladik trimeszternek”?

Mert ezzel a névvel utalok arra, hogy ez is egy tudatos, legalább három hónapot felölelő felkészítő időszakról beszélgetünk. Amikor egy pár eltervezi, hogy gyermeket szeretne, legalább 3 hónapot érdemes ezzel a felkészüléssel tölteni, ami akár egy évre is elnyúlhat a foganás időpontjáig. Az egy év egészséges várakozási időszak, hogy a lélek megválaszthassa a Földre indulás pillanatának kezdetét.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. Ebben az időszakban legalább két külön eltöltött konzultációt javaslok mindkét félnek és egy közösen eltöltöttet.

Előfordulhat, hogy neked más témád is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Nulladik Trimeszter konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/egyéni | £135/közös

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.