Szülés élmény feldolgozás – férfinak

Életed egyik legszentebb eseménye zajlott akkor, amikor kísérted a társad, szerelmed, legjobb barátod, partnered, az imádott nőt a szülés alatt. Bizonyára érzed Te is ennek az átütő erejű eseménynek a mindent elsöprő és átíró erejét, ha bent voltál a szülőszobán, ha nem. Mind a kettő a Te választásod alapján történt és elfogadott.

Akár így, akár úgy volt, kell az az értő figyelem, amit akár a saját tapasztalataidból gyűjtöttél be, akár a társad elmondása alapján, az érzelmileg nagyon megmozgató tud lenni.

Minden szülésen átesett nő nehéz traumát él át, melyben számít a férfitól megértő kísérésre. Együtt is át tudjátok beszélni, és emellett mindkettőtök rendelkezésére is állok külön-külön.

Ne tartogass magadban Te sem semmit, hanem dolgozd ki velem.

Szülés élmény feldolgozás – férfi

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/alkalom

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.