ThetaHealing® Kezelés

A változásra kész élethelyzetek mindig valamilyen probléma köntösében mutatkoznak meg számunkra. Ezeket a problémákat, korlátozásokat jeleníti meg a kliens az ülés elején. Éber állapotban, egy beszélgetés keretei között zajlik az ülés, miközben théta állapotban vagyunk mindketten. Mindeközben mégis nagyon mély munka folyik, mely traumamentes, hatékony és azonnali változásokat hoz létre.

Azzal, hogy megérkezel a konzultációra, gyakorlatilag a beleegyezésed adod arra, hogy közösen dolgozzunk, mégis a beszélgetés alatt folyamatosan újra kérem az engedélyed minden változásra. Erre azért van szükség, hogy lássam, hogy értésed, felismerésed van a saját folyamataidról, mert ez segíti majd abban, hogy a szokásaidat a folyamat változásainak megfelelően alakítsd át.

Melyek ezek a változások?

A folyamat során az úgynevezett „ásással” közösen megkeressük, hogy az adott probléma alapvetően mikor jött létre. Az ahhoz kapcsolódó történet-korlátozó berögzüléseinek, hitrendszereinek cseréje történik olyan érzelmi, gondolati minták lecserélésével, melyek hiányoznak, vagy torzultak. Gondolj például a biztonság fogalmára, vagy a kék színre. Mindenkinek más jut az eszébe ezekről, de nem feltétlenül a legmagasabb értelmezésű fogalmi rend az, amit használunk. Ezért jelenik meg a folyamatban, megmutatva magát, hogy a cseréjére van szükség. 

Mennyire kell hinned a folyamat sikerében?

Azzal, hogy megérkezel a konzultációra, már ezzel kifejezed a 100%-os bizalmad, amely az ülés sikerét 10%-ban határozza meg. Én a maradék 90%-ot azzal a 100%-os tudással, és attitűddel teszem teljessé, melyet a ThetaHealing® technikával képviselek. 19 éves korom óta dolgozom emberekkel különböző életterületeken. Az azóta elsajátított módszerek közül a leggyorsabbnak és leghatékonyabbnak a ThetaHealing®-et tartom, ezért tanítom is a technikát. Az alaptanfolyamon megtanítom az „ásás”-t, melyet a haladó tanfolyamon bővített verzióban tovább mélyítünk.

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Milyen témakörökön tudunk dolgozni?

Mindent meg lehet dolgozni a ThetaHealing® technikával. A teljesség igénye nélkül néhány téma:

Hány alkalomra van szükség?

Alapvetően az első ülés nagyon meghatározó mindenkinek. Hogy miért? Mert az, ahogyan gondolkodsz magadról, és amilyen magas minőséget képviselsz egyébként, az eltér egymástól. Amilyen szerinted Vagy és amilyen a belső Önvalód szerint valójában Vagy, az nincs összhangban egymással. Az első alkalommal ezt szintézisbe és balanszba hozzuk. Azaz a minőségeid szintjén azt éled majd, amit már élned kellene rég, hiszen érdemes vagy rá. 

Bizonyára érted azt, hogy ettől még az életed különböző területein lehetnek kérdések, kihívások. Ezeken is dolgozunk, ha azt választod, hogy tovább haladnál velem.

Nagyon fontos, hogy a konzultáció után, meg tudd őrizni azt a feltöltődött, megkönnyebbült jó érzelmi állapotot, melyet az értő folyamat hoz létre. A konzultáció utáni napokban érdemes figyelni a zajlásokat azzal a szándékkal, hogy az apróságnak tűnő eredményeket is fel- és elismeri, nemcsak az egyértelmű javulásokat, melyekből több is lehet már egy alkalom után is. Sok esetben elegendő 1-3 alkalom, hogy évtizedek berögzüléseit a szemlélet váltásod okán átalakítsa.

Az Egyéni Ülés díjai

£90 (kb 39.000 Ft)
90 perc/alkalom

Az Egyéni Ülés díját kérlek, hogy legkésőbb az Ülés előtti napon egyenlítsd ki. Köszönöm szépen előre is! 90 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.

£120 (kb 52.000 Ft)
120 perc/ alkalom

Az Egyéni Ülés díját kérlek, hogy legkésőbb az Ülés előtti napon egyenlítsd ki. Köszönöm szépen előre is. 120 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.

Az Egyéni Ülés díját kérlek, hogy legkésőbb az Ülés előtti napon egyenlítsd ki. Köszönöm szépen előre is! 90/120 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.

minden plusz megkezdett 30 perc
£30 (kb 13.000 Ft)

Az Egyéni Ülés díjai

£90 (kb 39.000 Ft)
90 perc/alkalom

90 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.

minden plusz megkezdett 30 perc
£30 (kb 13.000 Ft)

90 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.

Megosztás

Facebook

Jelentkezz be a +44 7566 284499 vagy a +3670 4133 998 számon, vagy írj közvetlenül az oldalról! A konzultáció történhet személyesen vagy online Zoom-on, Skype-on vagy Messengeren időpont egyeztetés alapján.

Az ülés díját előre szeretném megkapni a konzultáció időpontja előtt. Kérlek fizess a weboldalamon keresztül biztonságos bankkártyás fizetéssel. Ha az utalásos fizetés választod, kérlek egyeztess a bankoddal, hogy a teljes összeg a számlámra érkezzen, a tranzakció költségeit nem tudom vállalni, így azok téged terhelnek. A díjazás azért van angol fontban (GBP) meghatározva, mert az Egyesült Királyságban élek és a vállalkozásomat is itt üzemeltetem. A számla adataim a Kapcsolat oldalon találhatóak.

Ha a honlapon keresztül írásban jelentkezel, hamarosan keresni foglak, hogy időpontot egyeztessünk.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen biztosítanád a konzultációs lehetőséget szeretteidnek, ismerőseidnek, engedd meg, hogy ezt Ajándékkártya formájában közvetíthessem Rajtad keresztül, vagy akár Neked is.

Bejelentkezés

Megosztás

Facebook