ThetaHealing® Kezelés

A változásra kész élethelyzetek mindig valamilyen probléma köntösében mutatkoznak meg számunkra. Ezeket a problémákat, korlátozásokat jeleníti meg a kliens az ülés elején. Éber állapotban, egy beszélgetés keretei között zajlik az ülés, miközben théta állapotban vagyunk mindketten. Mindeközben mégis nagyon mély munka folyik, mely traumamentes, hatékony és azonnali változásokat hoz létre.
Azzal, hogy megérkezel a konzultációra, gyakorlatilag a beleegyezésed adod arra, hogy közösen dolgozzunk, mégis a beszélgetés alatt folyamatosan újra kérem az engedélyed minden változásra. Erre azért van szükség, hogy lássam, hogy értésed, felismerésed van a saját folyamataidról, mert ez segíti majd abban, hogy a szokásaidat a folyamat változásainak megfelelően alakítsd át.

Melyek ezek a változások?

A folyamat során az úgynevezett „ásással” közösen megkeressük, hogy az adott probléma alapvetően mikor jött létre. Az ahhoz kapcsolódó történet-korlátozó berögzüléseinek, hitrendszereinek cseréje történik olyan érzelmi, gondolati minták lecserélésével, melyek hiányoznak, vagy torzultak. Gondolj például a biztonság fogalmára, vagy a kék színre. Mindenkinek más jut az eszébe ezekről, de nem feltétlenül a legmagasabb értelmezésű fogalmi rend az, amit használunk. Ezért jelenik meg a folyamatban, megmutatva magát, hogy a cseréjére van szükség.

Mennyire kell hinned a folyamat sikerében?

Azzal, hogy megérkezel a konzultációra, már ezzel kifejezed a 100%-os bizalmad, amely az ülés sikerét 10%-ban határozza meg. Én a maradék 90%-ot azzal a 100%-os tudással, és attitűddel teszem teljessé, melyet a ThetaHealing® technikával képviselek. 19 éves korom óta dolgozom emberekkel különböző életterületeken. Az azóta elsajátított módszerek közül a leggyorsabbnak és leghatékonyabbnak a ThetaHealing®-et tartom, ezért tanítom is a technikát. Az alaptanfolyamon megtanítom az „ásás”-t, melyet a haladó tanfolyamon bővített verzióban tovább mélyítünk.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Milyen témakörökön tudunk dolgozni?

Mindent meg lehet dolgozni a ThetaHealing® technikával. A teljesség igénye nélkül néhány téma:
  • Egészség/betegség
  • Pár – és társas kapcsolatok, család
  • Álmok, vágyak, célok
  • Munka, hivatás
  • Személyiség fejlődés, önértékelés
  • Gyermekvállalás
  • Pénz, bőség
  • Bármilyen általad megjelölt téma

Hány alkalomra van szükség?

Alapvetően az első ülés nagyon meghatározó mindenkinek. Hogy miért? Mert az, ahogyan gondolkodsz magadról, és amilyen magas minőséget képviselsz egyébként, az eltér egymástól. Amilyen szerinted Vagy és amilyen a belső Önvalód szerint valójában Vagy, az nincs összhangban egymással. Az első alkalommal ezt szintézisbe és balanszba hozzuk. Azaz a minőségeid szintjén azt éled majd, amit már élned kellene rég, hiszen érdemes vagy rá.

Bizonyára érted azt, hogy ettől még az életed különböző területein lehetnek kérdések, kihívások. Ezeken is dolgozunk, ha azt választod, hogy tovább haladnál velem.

Nagyon fontos, hogy a konzultáció után, meg tudd őrizni azt a feltöltődött, megkönnyebbült jó érzelmi állapotot, melyet az értő folyamat hoz létre. A konzultáció utáni napokban érdemes figyelni a zajlásokat azzal a szándékkal, hogy az apróságnak tűnő eredményeket is fel- és elismeri, nemcsak az egyértelmű javulásokat, melyekből több is lehet már egy alkalom után is. Sok esetben elegendő 1-3 alkalom, hogy évtizedek berögzüléseit a szemlélet váltásod okán átalakítsa.

Az Egyéni Ülés díjai

£90 (kb 39.000 Ft)
90 perc/alkalom
90 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.
£30 (kb 13.000 Ft)
minden plusz megkezdett 30 perc
90 perc után minden megkezdett fél óra további £30, ami utólag kerül elszámolásra.
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.