ThetaHealing® Alaptanfolyam

Csodálatos döntést hozol, amikor úgy döntesz, hogy ezzel a tanfolyammal elindulsz a ThetaHealing® útján. Varázslatos utazásban veszel részt az Önvalód megismerésében. Kitágul a látómeződ, ezáltal a világot fogod másként szemlélni. Felébredsz, így már nem leszel ugyanaz az ember, aki beáll a sorba másokkal együtt, mert Te már teszel Magadért. Méghozzá egy igazán hatékony eszközzel.

Mi fog Veled történni a ThetaHealing® Alaptanfolyamon?

Nagyon sok minden tanulsz meg az Önműködésedről. Olyan dolgokat is, amilyeneket eddig nem biztos, hogy tudtál magadról. A ThetaHealing® szűrőjén keresztül belenézünk különböző spirituális tanokba és tudományos rendszerekbe, amelyekről már kaphattál információt. Ezen a tanfolyamon ezekkel kapcsolatban minden kérdőjel helyére pontot teszünk. Ezeken kívül választ kapsz több kérdésre, mint például: kik vagyunk? Hogyan épülünk fel? Milyen elven működik a testünk és az életünk? Hogyan épül fel a világ? És azon belül az „én világa”? Miként észlelem én ezt a világomat és mi a valóság? Hogy tudom másként, jobban látni?

Olyan képességeknek leszel birtokába, melyek az 5 érzékszerveden túl vannak és működnek. Megtanuljuk tudatosan használni ezeket. És közben megszűntetünk olyan negatív tényezőket, melyek nem hagyják, hogy ezek a képességek működjenek.

Kapcsolatba kerülsz azzal az Energiával, melyből létezel, és létezik Minden a világunkban. Begyakoroljuk, hogyan legyél rá tudatos és hogyan használd. Ezáltal bármivel foglalkozol, magasabb minőségben fogod tudni csinálni.

Ezek után tapasztalunk a nem látható térből, világból. Megérted, mekkora Óriás vagy. Megszüntetjük az Önműködésed kiteljesedésének akadályait.

Rájössz majd, hogy nem csak egy technikát tanulsz három napig, hanem gyógyulsz egy hatalmasat. Gyógyul a tested, a lelked, a szellemed, a múltad, a jövőd, ezáltal a jelened. Megérted majd, hogy miért fontos ez.

Aztán tudatos teremtéssel belehelyezzük az életedbe a vágyott dolgaidat. Le is ellenőrizzük, mint ahogy innentől mindent nyomon tudsz majd követni, ami az életedben zajlik.

A harmadik nap végére rácsodálkozol majd Magadra, milyen nagyszerű is vagy. Az is előfordulhat, hogy visszaigazolást kapsz a nagyszerűségedről. Én ezt éltem meg. Végre nem éreztem azt, hogy titkolnom kell az Önvalómat.

Miért jó ez Neked?

Mert minden nap lesz egy eszköz a kezedben, amivel nem csak, hogy tudsz segíteni Magadon, hanem tudatosan élheted az életed. Azaz olyan tudásra teszel szert, melynek segítségével nemcsak rálátsz, hanem a valóságtartalmát is tudatosan írhatod és színezheted aszerint, hogy mit szeretnél megélni. Innentől nem „sodródsz az árral” és nem „csap le Rád a sors”. Nem a sodrás visz, hanem a Flow. A Létezés finom, tiszta áramlata.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

Hol tudom ezt használni?

A mindennapokban. És nem csak Magadon élvezheted az áldásos hatását. Együttműködésben másokkal a támogatójuk lehetsz.

Minden szinten sokkal-sokkal könnyebb lesz az életed.

És egy plusz, a ráadás:

Az agyban található egy mester sejt, melynek aktiválása többek között segít a DNS-nek azon részéhez hozzáférni, melyet a tudomány „szemét”-nek hív, ugyanis nem tudják mire való. Az Alaptanfolyam (DNS1) ezt a mestersejtet hivatott aktiválni, hogy felébressze és hozzáférhetővé tegye a tudatosságod egy óriási részét, melyet a DNS rejt magában.
Ahhoz, hogy ez meg tudjon történni, rengeteg „elő munkára” van szükség, mely egyben az Alaptanfolyam anyaga. Valójában a három nap alatt nem pusztán átvesszük a ThetaHealing® könyv több mint 300 oldalát, hanem át is ültetjük azonnal a gyakorlatra, azaz gyógyulunk is egy óriási nagyot. Ahhoz igazodik a tematika, hogy a DNS aktiválás meg tudjon történni, amely következő:

Az Alap ThetaHealing® tanfolyam az alapozó tanfolyamok közé tartozik, akárcsak az ezt követő Haladó és a Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyamok. Ez a három tanfolyam együtt, egységet képezve teszi lehetővé, hogy jól megalapozva a következő haladó szintű ThetaHealing® tanfolyamokat is elvégezd. Ezáltal tovább tudsz haladni az Önmagadban való elmélyülés útján. Ha konzulensként tervezel akár a családtagjaidon, akár segítőként másokon is dolgozni, akkor javaslom, hogy mindenképp végezd el a három alapozó tanfolyamot.

A tanfolyami anyagon túl, amely ThetaHealing® könyv és munkafüzet, biztosítok még általam készített egyedülálló segédanyagot, hogy minél könnyebben elsajátítható, átlátható és érthető legyen az ÁSÁS, ami a ThetaHealing® lelke.

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Alap Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

3 nap

Előfeltétel, előképzettség:

nem szükséges.
Csoportos ár: £310 / 130.000 Ft
Egyéni Ár: £395

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

július 7-8-9.
10:00-17:00
Online ThetaHealing® Alaptanfolyam

Megosztás

Facebook

Copyright 2022 © Minden jog fenntartva