ThetaHealing® Intuíció építés tanfolyam Felnőtteknek

A Benned élő drága csillagvirágot, azt a ragyogó szemű gyermeket szólítom! Szeretnéd játékosan a képességeid nyitni, Önmagad javára felhasználni, újra emlékezni és mindezt meggyógyítani Magadban? Akkor itt a helyed, jó helyen vagy ezen a tanfolyamon.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Szeretnél újra hinni és tapasztalni a tündéreket, az angyalokat? Szeretnél tárgyakat mozgatni? Szeretnéd a látás képességét tapasztalni – újra? Félelmek nélkül? Szeretnéd megkülönböztetni a sajátjaidat a másokétól az érzelmeid, a gondolatok és a cselekedetek szintjén? Szeretnéd meggyógyítani a Belső Gyermeked a Mindenség Teremtőjével? Szeretnél hozzáférni a támogató erőidhez és minderre tudatosnak lenni? Szeretnél a Mindenség Teremtőjével folyamatosan kapcsolódni? Mindez és még több történik Veled a tanfolyamon, melyen 16 gyakorlat vezet végig.

A 16 gyakorlat alatt:

  • Megtanuljuk a kristályokkal az időutazást a javunkra fordítani és idő utazunk
  • Kristálygömböt olvasunk, tündérekkel kapcsolódunk
  • Tapasztaljuk a Létezés 7 Síkját
  • Megismerkedünk az erőállatunkkal sámán dobolás segítségével
  • Angyalkártyázunk
  • A telekinézist gyakorlásával megtanulunk hatni a Törvényekre
  • Meditációkat tartunk
Mindeközben móka, kacagás segítségével (is!) gyógyítjuk a gyermeket, aki valaha voltunk és vagyunk. Ami a legfontosabb, hogy azért megtartjuk a józan eszünket! 🙂

Miért jó ez Neked?

Bizonyára mire idáig jutottál az olvasással, már többször rácsodálkoztál, hogy miket mertem ide leírni. Tudod ez azért van, mert rengeteget csalódtunk a gyermekkori évek alatt. Elvesztettük a hitünket és a bizalmat a képességeinkben. Szerezd vissza, gyere!

A tanfolyam 7 éves kortól három korcsoportra osztva tanítható. Ez a felnőtteknek szóló kiírás. Ha szeretnéd a gyermekedhez is eljuttatni a ThetaHealing® technikáját, jelezz felém. Én szívesen tanítom a gyermekeket.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Szivárványgyermekek Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.
A tanfolyam időtartama:

4 nap

Előfeltétel, előképzettség:

NEM SZÜKSÉGES.

Csoportos ár: £530 / 225.000 Ft

Egyéni tanfolyami Ár: £595

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.