ThetaHealing® Intuíció építés tanfolyam Felnőtteknek

A Benned élő drága csillagvirágot, azt a ragyogó szemű gyermeket szólítom! Szeretnéd játékosan a képességeid nyitni, Önmagad javára felhasználni, újra emlékezni és mindezt meggyógyítani Magadban? Akkor itt a helyed, jó helyen vagy ezen a tanfolyamon.

Mi történik Veled a tanfolyamon?

Szeretnél újra hinni és tapasztalni a tündéreket, az angyalokat? Szeretnél tárgyakat mozgatni? Szeretnéd a látás képességét tapasztalni – újra? Félelmek nélkül? Szeretnéd megkülönböztetni a sajátjaidat a másokétól az érzelmeid, a gondolatok és a cselekedetek szintjén? Szeretnéd meggyógyítani a Belső Gyermeked a Mindenség Teremtőjével? Szeretnél hozzáférni a támogató erőidhez és minderre tudatosnak lenni? Szeretnél a Mindenség Teremtőjével folyamatosan kapcsolódni? Mindez és még több történik Veled a tanfolyamon, melyen 16 gyakorlat vezet végig.

A 16 gyakorlat alatt:

Mindeközben móka, kacagás segítségével (is!) gyógyítjuk a gyermeket, aki valaha voltunk és vagyunk. Ami a legfontosabb, hogy azért megtartjuk a józan eszünket! 🙂

Miért jó ez Neked?

Bizonyára mire idáig jutottál az olvasással, már többször rácsodálkoztál, hogy miket mertem ide leírni. Tudod ez azért van, mert rengeteget csalódtunk a gyermekkori évek alatt. Elvesztettük a hitünket és a bizalmat a képességeinkben. Szerezd vissza, gyere!

A tanfolyam 7 éves kortól három korcsoportra osztva tanítható. Ez a felnőtteknek szóló kiírás. Ha szeretnéd a gyermekedhez is eljuttatni a ThetaHealing® technikáját, jelezz felém. Én szívesen tanítom a gyermekeket.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Szivárványgyermekek Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

4 nap

Előfeltétel, előképzettség:

nem szükséges.
Csoportos ár: £530 / 225.000 Ft
Egyéni Ár: £595

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

Nincs elérhető időpont 🙁

Megosztás

Facebook