ThetaHealing® Te és a Partnered tanfolyam

A négy részes ThetaHealing® Fejleszd a kapcsolataidat első tanfolyama a Te és a Partnered. Először ennek az anyagát kapta meg Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója a Mindenség Teremtőjétől.


Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Elvégezheted a tanfolyamot akkor is, ha párkapcsolatban vagy és akkor is, ha még nem, vagy már nem. Férfias és nőies energiákról beszélünk, gondolkodunk. Bárki számára elérhető, aki kapcsolatot, bensőséges kapcsolatot, partnerséget kíván kialakítani a legmagasabb lehetőségek elérése érdekében. A kapcsolatok növekedése segít erős partnerkapcsolat kiépítésében, erős alapozás megteremtésében, új és új kapcsolatok megőrzésében, és célja, hogy segítse a kapcsolatot a számodra.

Ez a tanfolyam azoknak a generációs hiedelmeknek a tisztítását célozza meg, amelyek meghatározzák a párkapcsolatban történő viselkedésünket. Nem elég megtalálni, együtt élni is tudni kellene a választottunkkal ( a kell kényszere nélkül), ami az őseink mintái miatt nem mindig olyan egyszerű. Ehhez ad 27 szempontot ez a tanfolyam, melynek elméleti és gyakorlati elemein haladunk végig. Ez a 27 szempont megtanít a kapcsolatodat nevelni, életben tartani, fejleszteni. Mire a végére érünk a sok ásással, és gyakorlattal, meg fogod érteni, eddig mit miért csináltál úgy dolgokat, ahogy, és biztosan rögzül, hogy innentől hogyan érdemes. Tarts velem ezen a bensőséges utazáson, ahol érintjük a pénz, a szex témakörét vagy az uralkodni vágyást, csak hogy a 27-ből egyet-kettőt kiragadjak.

Miért jó ez Neked?

Megtanulod, hogy hogyan tudsz igazán szeretni egy másik személyt, és hogyan hagyhatod őt szeretettel, miközben eltávolítjuk az őseinkből átadott blokkokat és akadályokat. Amikor igazán szeretjük magunkat, a megvilágosodás következő szintjét kapjuk.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
Szeretnéd megtudni, hogyan élheted az életed anélkül, hogy félnél a szerelemtől? Bűnösség nélkül élni a kapcsolatokban? Hogyan érdemes a társad szereti? Csatlakozz a szemináriumához, szeretettel várlak!
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Te és a Partnered Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.
A tanfolyam időtartama:

2 nap

Előfeltétel, előképzettség:

ALAP-, HALADÓ ÉS DIG DEEPER THETAHEALING® TANFOLYAMOK

Csoportos ár: £333 (kb. 135.000 Ft)

Egyéni Ár: £450

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.