ThetaHealing® Teremtés és Bőség tanfolyam

Ez a tanfolyam arra tanít, hogyan használd a ThetaHealing®-et a Legmagasabb és Legjobb módon, minden szinten biztosítva a sikert az életedben. Megváltoztatjuk a valóságot, hogy helyet csináljunk a kapcsolatoknak, a karriernek és az általunk elképzelt életcélunknak.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

A jóléthez, a pénzügyi bőséghez nem kell más, mint a szükséges energetikai eszközök birtokában lenni, hogy beteljesítsük küldetésünket/célunkat a Földön. Kifejezetten a pénz témakörén dolgozunk egy 100 kérdéses táblázat feldolgozásával. A tanfolyam végén, amikor minden korlátozást kidolgoztunk, manifesztálunk egy új módon.

A tanfolyam két részből áll:

Miért jó ez Neked?

A ThetaHealing®-ben a manifesztáció azt a Hitet jelenti, hogy fizikailag lehetséges valamit létrehozni, a Mindenség Teremtőjének erejét használva.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

Épp annyi energia szükséges az életünkben a korlátozások, vagy épp a bőség megteremtésére a gondolataink által. Helyezd a fókuszod a bőség megteremtésére.

A tematika a következő:

Ezen a tanfolyamon is megjelenik egy nagyon fontos téma, ez pedig az Isteni Időzítés témaköre, akárcsak a Game of Life és a DNS3 ThetaHealing® tanfolyamokon. Azokat a vállalásaidat nézzük meg, amire a Mindenség Teremtőjével szerződtél le.

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Teremtés és Bőség Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

2 nap

Előfeltétel, előképzettség:

Alap-, Haladó- és Dig Deeper ThetaHealing® tanfolyamok
Csoportos ár: £333 (kb. 135.000 Ft)
Egyéni Ár: £450

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

Nincs elérhető időpont 🙁

Megosztás

Facebook