ThetaHealing® Betegségek és rendellenességek tanfolyam

A ThetaHealing® Betegségek és rendellenességek című könyvet erre a tanfolyamra hozta létre 2007-ben Vianna Stibal, mely könyv több mint 40 000 ember leolvasásából származó információ alapján készült.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Az első napon a Betegségek és rendellenességek könyvet kapja meg a tanuló, online tanfolyamhoz már a tanfolyam előtt postázásra kerül.

Én, mint oktató két héten keresztül minden nap a tanulókkal együtt dolgozom a különböző betegségekkel való foglalkozáson. Megbeszélik az általuk ismert betegségeket is, hogy betekintést engedjenek a betegségek testi, lelki és érzelmi összetevőibe.

Miért jó ez Neked?

Ez a szeminárium magában foglalja a testrendszerek, több mint 100 betegség és rendellenesség ismertetését, beleértve a gyógynövényeket és ásványi anyagokat. Ez a szeminárium határozottan az alternatív gyógymódokkal foglakozó szakembereknek szól.

  • A ThetaHealing konzulenst megtanítják a betegségek mélyreható megértésére, intuitív szemszögből.
  • A ThetaHealing konzulens felfedezi azokat a rejtett hitrendszereket, amelyekkel a betegségekkel kapcsolatban megvannak, amelyek akadályozhatják képességeiket abban, hogy meggyógyítsák másokban és önmagukban az érzelmi egyensúlyhiányt. Még mindig az jelenti a különbséget, amit belül hiszünk.
  • Hogyan befolyásolják az érzések, érzelmek, hiedelmek és programok viselkedésünket, és drámai hatással vannak testünk jólétére.
  • Ismerd meg azokat a programokat, hitrendszereket, intuitív meglátásokat, gyógymódokat és kiegészítőket, amelyeket Vianna értékesnek talált, mivel bizonyos betegségekre és rendellenességekre vonatkoznak.

A befejezést követően a ThetaHealing konzulens egy lépéssel közelebb kerül a ThetaHealing mesteri címhez.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
A tanfolyam anyagai: ThetaHealing Betegségek és rendellenességek könyv és munkafüzet
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Betegségek és Rendellenességek Konzulensé válsz.
A tanfolyam időtartama:

10 nap

Előfeltétel, előképzettség:

ALAP-, HALADÓ-, DIG DEEPER ÉS INTUITÍV ANATÓMIA TANFOLYAMOK

Csoportos ár: £1125 (kb. 470.000 Ft)

Egyéni tanfolyami Ár: £1.460

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.