ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam

ThetaHealing® Lélektárs tanfolyam segít létrehozni benned azt az állapotot, melynek kapcsán te magad válsz befogadóvá a Lélektársad megtalálására.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Elvégezheted a tanfolyamot akkor is, ha párkapcsolatban vagy, mivel a tanfolyam fontos része, hogy a szeretet különbözőségeinek értelmezése között az önszeretet igazán mély tartalmaira rátalálj.

Ráadásul, ha párkapcsolatban vagy, ezzel az anyaggal finom hangolva a meglévő kapcsolódásod minőségét, igazán magas szintűre emelheted a párkapcsolatodat. Sokan a szakítás után eszmélnek rá, hogy a Lelki Társukkal éltek, de addigra már késő, hiszen a másik fél esetleg már tovább lépett.

Fontos azonban, hogy különbséget tudj tenni a Lélektárs és a Lélekcsalád tag között. Nagyon sokban hasonlítanak ugyanis. De egy fontos különbség van közöttük, ami megengedi, hogy akár életre szóló legyen a kapcsolat. Mindkettővel olyan könnyű az élet. Érezheted, hogy olyan, mintha már ezer éve ismernétek egymást. Kimondjátok egymás gondolatait, vagy be is fejezitek egymás mondatait. Olyan felemelő és könnyed minden, de csak egy ideig, ha a Lélekcsalád tagoddal vagy együtt a Lélektárs helyett.

Miért jó ez Neked?

Előfordulhat, hogy az előző párkapcsolatokat nem csak, hogy nem dolgozzuk fel, de igazából még csak le sem zárjuk. Gondoltál már arra, hogy hatással van-e, és ha igen mennyire, és hogyan a korábbi párkapcsolataid az életedre és a jövőbeli párkapcsolatodra? Mert bizony hatással van az energetikai házasság okán, melyeket érdemes felbontatni a Mindenség Teremtőjével.

A tanfolyam sok mindenről szól, többek között a szexről is, pénzről is és ezek kapcsolatáról. Természetesen nem csak kidolgozzuk a tanfolyam igen átfogó anyagát, hanem sok gyakorlat között többek között Lélektárs behívó gyakorlatot is végzünk.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
Szerencsére megadatott nekünk a mi korunkban – az őseinkkel ellentétben-, hogy szerelemben házasodjunk. A szabad párválasztásnak rengeteg csodája van, ha valóban a Lélektársaddal vagy. Mégis vannak szempontok, melyet a hozzánk illő ideális partner bevonzásánál és kiválasztásánál érdemes szem előtt tartani. Erről szól ez a tanfolyam, szeretettel várlak.
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Lélektárs Konzulensé válsz, a tanultakat a konzultációkban is használhatod.
A tanfolyam időtartama:

2 nap

Előfeltétel, előképzettség:

ALAP-, HALADÓ ÉS DIG DEEPER THETAHEALING® TANFOLYAMOK

Csoportos ár: £333 (kb. 135.000 Ft)

Egyéni Ár: £450

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.