ThetaHealing® bemutató Est

Szeretnél jobban belelátni abba, hogy mi is a ThetaHealing® módszere, rendszere? Nagyon örülök a nyitottságodnak, köszönöm, hogy velem tartasz.
A ThetaHealing® egy folyamatosan növekvő technika. A megalkotója Vianna Stibal az élet minden területére megoldást kínál az általa létrehozott tanfolyamok és a konzultációk által. Szeretném, hogy érezd, micsoda kincs lenne a kezedben, ha a ThetaHealing® módszerét használnád. Ezért jövünk ezen az Esten össze.

Előképzettség nélkül áll módunkban találkozni. Bárhol tartasz is az utadon, az Esten elhangzó információk segítségével el tudod dönteni, hogy szeretnél-e tőlem tanulni erről a technikáról. Persze valójában én csak emlékeztetlek Önmagad igaziságára, amihez a ThetaHealing® lenne az eszköz, ha ezt választod. Épp ezért az est témája a ThetaHealing®.

2013 óta használom a technikát és 2014 óta tanítom is. Közel negyven ThetaHealing® tanfolyamot végeztem el, tíz éve tanítok és ki tudja hány száz konzultáción vagyok túl, melyek nagy rálátást adnak a módszer használatára és azok összefüggéseire. Erről fogok Neked mesélni. De nem csak beszélek, hanem a gyakorlatban is megtapasztaljuk az alap ThetaHealing® meditáció segítségével a ThetaHealing® és a Mindenség Teremtőjének energiáját és erejét.
Lehetőségünk van ilyenkor a szeretteinket, ismerőseinket, barátainkat a ThetaHealing® meditációval egybekötve a Mindenség Teremtője által feltöltetni Feltétel Nélküli Szeretettel. Kérlek, hogy ehhez írj listát erre az Estre, amely listán ezeknek az embereknek, létezőknek a teljes neve szerepel.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
Minden alkalom nagyszerű lehetőség, hogy kapcsolódunk a mindet létrehozó és megalkotó Energiával, a Mindenség Teremtőjével. Ez önmagában már felemelő élmény a maga tiszta gyógyító erejével. Élj ezzel a lehetőséggel Te is. Akár minden meghirdetett alkalommal légy jelen. Az alkalom díjmentes, részemről felajánlás. Szeretettel hívlak!
Az esemény időpontja:

2024. március 25. 20:00-21:30

Részvételi díj:

ingyenes

Az esemény az online térben kerül megrendezésre a Facebook oldalamon: https://www.facebook.com/bernathannamari. Amennyiben regisztrálsz az oldalamon, küldök Neked értesítőt a kezdésről a kapcsolat@annamariabernath.com e-mail címről. Arra kérlek, hogy erről a címről érkező levelet rakd át az elsődleges mappádba. Köszönöm szépen! Hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak!

 

Megosztás:

Következő időpontok

ÖRÜLÖK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ AZ ESEMÉNY IRÁNT.

Megfelelő létszám esetén kiírom a következő időpontot. Szeretnéd, hogy szóljak Neked? Ez esetben kérlek töltsd ki az űrlapot. Köszönöm szépen!

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.