Mi a ThetaHealing®

A ThetaHealing® egy olyan technika, amely théta agyhullám segítségével a tudattalan korlátozó hitrendszereit cseréli le építő jellegűekre. A folyamat a Minden Létezést Átfogó Térben és a DNS szintjén zajlik, így a fizikai, lelki, szellemi szintű gyógyulások azonnaliak, traumamentesek, és kontrollálhatóak.
A ThetaHealing® egy kiegészítő alternatív gyógymódként a különböző orvosi elme/test gyógyítás mellett alkalmazható. Ennek az önsegítő és terápiás módszernek az a célja, hogy segítse a fizikai, szellemi és érzelmi jólétet. A ThetaHealing® nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést, hanem kiegészíti azt.

A ThetaHealing® egy meditációs folyamat, melyben az agy théta agyhullámainak felvételével a tudattalan tartalmakat lehet elérni. Egy olyan technika, amely az intuitív képességeket fejleszti és változásokat eredményez fizikai, lelki, szellemi és érzelmi szinten a Legmagasabb Létező Erő által és segítségével.

Ma már tudományosan is igazolt, hogy a rossz gondolatok, érzelmek közvetlen hatással vannak a fizikai test egészségi állapotára. Mindegyik betegséghez társítanak egy lelki okot, jelentéstartalmat. A ThetaHealing® alap, lélek, genetikai és történelmi szinten segít átírni, lecserélni azokat a korlátozó gondolatokat, hiedelmeket, amik hitrendszerekké alakulnak. A folyamat során létrejön a lélek, a szellem, vagy akár azonnali gyógyulással a test egészsége.

A ThetaHealing® bemutatja a Hét Sík létezését és jelentését. Megtanít a Létezés Hetedik Síkján – a Feltétel Nélküli Szeretettel, a Van Terében, a Mindenséget Létrehozó Erővel, a Teremtő Mindenséggel – a hitrendszereket törölni, átprogramozni a konzulens közvetítésével. Ezek a hitrendszerek negatív érzelmek talapzatán alakulnak ki, mint például a bűntudat, harag, düh, gyűlölet, féltékenység, félelem. Ezek a korlátozó mivoltuk miatt gátolják a lélek fejlődését, ami végső soron az ember életének egyik alapvető célja.
A videó segít vizualizálni a Létezés Hetedik Síkjára való felcsatlakozást. A kisfilm megtekintése után remélem közelebb kerülsz Önmagad Nagyságának meglátásához. Abból indulj ki, hogy ez az Energia mindenben és mindenkiben megtalálható, átjár és áthat, és Te rendelkezel Vele.

Az életed egészét megdolgozhatod ezzel a kiforrott szisztémával! Nem csak a tudattalan tisztogatásáról van szó, hanem a programok, energiák, hitrendszerek lecseréléséről! Olyan érzéseket tehetsz Magáévá, ami eddig esetleg ismeretlen, vagy bizonytalan volt a számodra, mint pl.:
  • milyen érzés szeretni magam
  • milyen érzés bízni magamban
  • milyen érzés tisztelni, becsülni magam
  • milyen érzés a társadalom tagjai által elismerve lenni
  • milyen a családtagjai által szeretve, tisztelve, becsülve, dédelgetve lenni
  • milyen érzés célokkal rendelkezni
  • milyen érzés elérni a céljait
  • milyen érzés érdemesség
  • milyen érzés bőségben élni
  • stb… minden építő érzés és gondolat a tudattalan szintjére beépítve
Éveken keresztül kutattam olyan módszer után, ami könnyen, gyorsan megtanulható- és alkalmazható, kézzel fogható változásokat eredményez az életemben és fejleszti a személyiségemet, a tudatosságomat. Így jutottam el a ThetaHealing®-hez, amit egy nagyon jól összeszedett szisztéma. Valóban könnyen elsajátítható, olyan otthon is alkalmazható önsegítő rendszer, ami a hatékonyságát tekintve lenyűgöző. A ThetaHealing® technika annyira egyszerű, hogy ettől tökéletes. Könnyen elsajátítható bárki számára mindenféle előképzettség nélkül. A ThetaHealing® egy olyan rendszer, ami a korlátozó hitrendszereket segít kiemelni és újakkal helyettesíteni, hogy a hétköznapokban ezután ezekkel az új igazságokkal élhesd az immáron tudatosabb életed.

ThetaHealing® Kezelés

Mutasd

ThetaHealing® Tanfolyamok

Mutasd

Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója

Vianna Stibal egy neves spirituális tanító, aki spirituális filozófiáját és meditációs technikáját, a ThetaHealing®-et tanítja az egész világon. Közel 20 évvel ezelőtt tanúja volt egy gyógyulásnak saját maga 9 hüvelykes daganatán.

Kidolgozott egy folyamatot, hogy megtudja, hogyan hozunk létre problémákat és betegségeket az életünkben, hogyan változtassuk meg azokat, hogyan értsük meg a Teremtő valódi tervét, és hogyan teremtsük meg azt a valóságot, amire vágyunk. A technika azonnal mély théta állapotba viszi az agyat. Ezt az állapotot felhasználva arra tanítja tanítványait, hogy helyreállítsák kapcsolatukat a Mindenség Teremtőjével. Ezen a kapcsolaton keresztül azt tanítja, hogyan lehet elősegíteni a fizikai, mentális és érzelmi változásokat. Azt tanítja, hogy ennek az Energiának a részei, szikrái vagyunk, és megmutatja, hogyan teremthetjük meg mindannyian a saját valóságunkat. Vianna rendszere a tanfolyamokon keresztül megtanít arra, hogy hogyan értsd meg önmagad, és hogyan teremtsd meg a kívánt valóságot.
Nemcsak rájött, hogy a ThetaHealing technika tanítható, hanem tudja, hogy tanítani kell. Vianna szemináriumokat tart a világ minden táján, hogy minden fajhoz, hithez és valláshoz tartozó embereket tanítson. Tanárokat és konzulens szakembereket képzett ki, akik 30 országban dolgoznak, világszerte becslések szerint 300 000 gyakorló szakemberrel, de munkája nem áll meg itt!

Vianna elkötelezett amellett, hogy megossza a Mindenség Teremtőjének szeretetét minden ember iránt a képzéseken, könyveken és másokon való segítésén keresztül.
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.