Gyakori Kérdések

Nem, minden tanfolyami nap egymás után kell következzen, kivéve a gyerekeknek szóló Szivárványgyermekek tanfolyam, mert ott hetekre is bontható az anyag, úgy van kialakítva. Meghatározott ideje van, hogy hány napig kell tartani a tanfolyamokat. Ez azért van, mert valójában Vianna az alvásciklusokat írja elő. Éjjel dolgozza fel az agy a napközben begyűjtött információkat. Szó szerint meg kell aludd a tanfolyami zajlást, ugyanis nagyon sok idegrendszert is érintő változás történik a tanfolyamon.

Bár théta agyhullám állapotában leszünk – ami egy alvási fázis -, éber állapotban leszünk egy meditációs technika segítségével. Így tudod értő figyelemmel lekövetni a teljes folyamatot és emlékezni minden tapasztalásra.

A ThetaHealing® konzultáció egy mély tudatállapotban zajló beszélgetéssel egybekötött rendszer, ami nem igényel testi kontaktust. Ezért is tudunk telefonon, vagy online is kapcsolódni. A személyes konzultációkon szívesen fogom meg a klienseim kezét a leolvasás alatt, mert segíti a sejtszintű kommunikáció miatt a folyamatot. Ehhez az engedélyed kérem, mint minden máshoz is a folyamat alatt.

A Létezés Hetedik Síkján, a Mindenség Teremtőjének terében zajlik minden folyamat, ahova a tudatosságunk egy részét küldjük fel. Tehát mindegy, hogy a tested hol pihen a folyamat alatt, mert a Mindenség Teremtőjével és annak terében kapcsolódunk a tudatosságunkon keresztül egymással. Vianna azt mondja, hogy 4 másodpercbe telik eljutnia a Feltétel Nélküli Szeretetnek a Világ egyik pontjáról egy másik, legtávolabbi pontra. A konzultáció működik személyesen is, vagy akár telefonon és online is. Jelenleg három tanfolyam már érhető el online formában is.

Mert minden folyamat théta agyhullám állapotában zajlik. Vianna megalkotott egy metódust, aminek a segítségével éber állapotban nagy mennyiségű théta agyhullámot termel az agy.

A régi anyagok is folyamatosan változnak, ezek mentén módosulnak a tanfolyami anyagok is, ahogy egyre több ember fejlődik. Ennek köszönhető az is, hogy új tanfolyami anyagokat is képes Vianna lehozni a Térből. 2017-től 5 új tanfolyami anyagot állított össze.

A Mindenség Teremtője egy rezgés. Nem nőies, nem férfias, pusztán Energia. Ez az Energia hozta létre a Mindenséget. Nem vallási irányzat, nem orvostudomány, de azok mellett is békében elfér. Hívhatjuk Teremtő Mindenségnek is, vagy Bőség Terének, Tiszta Szándéknak, Van Terének, Forrásnak, Feltétel Nélküli Szeretet Terének, Univerzumnak, és még sorolhatnám. Számtalan névvel találkozhattál már vele. Mindenesetre arról az Egy Erőről van szó, ami az origó, az Eredet, a Kezdet.

Csak tudományos alapja van. A ThetaHealing® egy kvantumfizikán alapuló tudományos módszer/rendszer/technika.

A ThetaHealing® könnyen elsajátítható az alapokat tekintve már a ThetaHealing® Alaptanfolyamon. Itt megtanulod, hogy hogyan tudsz kapcsolódni a Mindenség Teremtőjével és együttműködni vele, hogy használni tudd a technikát a mindennapokban magadon és másokon is.

Igyál sok folyadékot, lehetőleg tiszta vizet. Fontos, hogy a test hidratált legyen. Gondold végig, hogy min szeretnél változtatni és hozd magaddal a nyitott szíved.

A thetahealing.com oldalon található, hogy Vianna éppen hol tart tanfolyamot. Ezeken a helyszíneken van a tanfolyamaihoz kapcsolódva találkozni Vele. Úgy tudsz résztvenni az általa meghirdetett tanfolyamokon, hogy előtte elvégezed az adott tanfolyam konzulens képzését. Bíztatnálak arra, hogy menj el Vianna tanfolyamaira akkor is, ha nem tervezed oktatni a módszert. Óriási élmény és emelkedett tapasztalás. A konzulens képzésekre szeretettel várlak!