Születésélmény feldolgozás

Az ember életében két igen meghatározó életesemény van, az egyik a születés, a másik a halál. Mindkettő minősége sorsformáló, épp ezért nagy hangsúlyt kell fektetni rájuk. Ha most azt gondolod, hogy a halálunkra nincs ráhatásunk, nem tudok egyet érteni Veled. Nagyon sokat tehetünk a ThetaHealing® módszerével azért, hogy ez is rendben és tökéletes legyen. Most azonban koncentráljunk a születésed élményére. Arra az időpontra, amikor Te indultál fényes csodaként erre a világra.

Miért van erre szükség?

A születés előtti és az azt követő időszak, illetve maga a születés folyamata alapjaiban határozza meg a különböző működéseinket. Ezek:

  • Az üss vagy fuss elvének kialakulása, ami a stresszre adott válaszreakciót jelent.
  • A kitartás
  • a célok felállítása
  • az önmagunkba vetett hit
  • a valódi erő használata
  • az együttműködés
  • a cselekvés minősége
  • a szexualitás minősége
  • A lélekkel való kapcsolat
  • a családi minták kialakulása

Mi fog Veled történni?

A születés élményének feldolgozása valójában nem a születés folyamatának elindulásával kezdődik. Sokkal korábbra kell visszamennünk az idő vonalán, hogy azokat a leszületés körüli zajlásokat tegyük rendbe, amelyek eltérnek a Teremtő mintáitól.

A lélek tervezési fázisától nézzük végig a születést és az azt követő időszakot de én ott nem állok meg, hanem a kliens jelenéig, az itt és most valóságáig viszem végig a folyamatot. Az anyaméhben eltöltött időszak összes élményét és érzéseit is gyógyítjuk hónapról hónapra haladva.

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

A tudattalan egy óriásian nagy katlan, melyben minden információ egy időben kering. Minden helyzetre azokat a válaszokat veszi elő, melyek hasonló helyzetben működtek. Viszont van egy áldásos tulajdonsága, hogy mindig az utolsó információt hiszi el igaznak a különböző témákban. Tehát mindegy, hogy milyen volt a születésed, kap a folyamat feldolgozása által egy új, Teremtő általi mintát és onnantól azt veszi alapul, igaz, működő információnak. Gondold ezt végig. A bizonytalan kezdetek helyett lesz egy biztos alapod.

Miért van erre szükség?

Mert nem valószínű, hogy tervezett gyermekként indultál. Esetleg nem akartak. Esetleg nem örültek annak, hogy fiú vagy lány lettél. Esetleg volt ikertestvéred, aki meghallt melletted és ott maradt egy feldolgozatlan gyász. Az is előfordulhat, hogy császármetszéssel születtél és így kimaradt az a sok minta, ami a szülőcsatornán való áthaladás által aktiválódik. Esetleg  egyéb komplikáció merült fel születés közben, stb, stb. Ezeknek a traumáit meg lehet és meg is kell gyógyítani, ha szeretnél egy új Teremtő szerinti mintát, egy új stabil alapot, a leszületésedre.

Szeretettel: Annamari

Szolgáltatásom ára

£130 / 50.000 Ft
2-2,5 óra

Jelentkezz be a +44 7566 284499 vagy a +3670 4133 998 számon, vagy írj közvetlenül az oldalról! A konzultáció történhet személyesen vagy online Zoom-on, Skype-on vagy Messengeren időpont egyeztetés alapján.

A szolgáltatás díját előre szeretném megkapni a konzultáció időpontja előtt. Kérlek fizess a weboldalamon keresztül biztonságos bankkártyás fizetéssel. Ha az utalásos fizetés választod, kérlek egyeztess a bankoddal, hogy a teljes összeg a számlámra érkezzen, a tranzakció költségeit nem tudom vállalni, így azok téged terhelnek. A díjazás azért van angol fontban (GBP) meghatározva, mert az Egyesült Királyságban élek és a vállalkozásomat is itt üzemeltetem. A számla adataim a Kapcsolat oldalon találhatóak.

Ha a honlapon keresztül írásban jelentkezel, hamarosan keresni foglak, hogy időpontot egyeztessünk.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen biztosítanád a konzultációs lehetőséget szeretteidnek, ismerőseidnek, engedd meg, hogy ezt Ajándékkártya formájában közvetíthessem Rajtad keresztül, vagy akár Neked is.

Bejelentkezés

Megosztás

Facebook

Születésélmény feldolgozás

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.
Ár: £130 / 2 óra

Megosztás

Facebook