Születésélmény feldolgozás

Az ember életében két igen meghatározó életesemény van, az egyik a születés, a másik a halál. Mindkettő minősége sorsformáló, épp ezért nagy hangsúlyt kell fektetni rájuk. Ha most azt gondolod, hogy a halálunkra nincs ráhatásunk, nem tudok egyet érteni Veled. Nagyon sokat tehetünk a ThetaHealing® módszerével azért, hogy ez is rendben és tökéletes legyen. Most azonban koncentráljunk a születésed élményére. Arra az időpontra, amikor Te indultál fényes csodaként erre a világra.

Miért van erre szükség?

A születés előtti és az azt követő időszak, illetve maga a születés folyamata alapjaiban határozza meg a különböző működéseinket. Ezek:

  • Az üss vagy fuss elvének kialakulása, ami a stresszre adott válaszreakciót jelent.
  • A kitartás
  • a célok felállítása
  • az önmagunkba vetett hit
  • a valódi erő használata
  • az együttműködés
  • a cselekvés minősége
  • a szexualitás minősége
  • A lélekkel való kapcsolat
  • a családi minták kialakulása

Mi fog Veled történni?


A születés élményének feldolgozása valójában nem a születés folyamatának elindulásával kezdődik. Sokkal korábbra kell visszamennünk az idő vonalán, hogy azokat a leszületés körüli zajlásokat tegyük rendbe, amelyek eltérnek a Teremtő mintáitól.

A lélek tervezési fázisától nézzük végig a születést és az azt követő időszakot de én ott nem állok meg, hanem a kliens jelenéig, az itt és most valóságáig viszem végig a folyamatot. Az anyaméhben eltöltött időszak összes élményét és érzéseit is gyógyítjuk hónapról hónapra haladva.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
A tudattalan egy óriásian nagy katlan, melyben minden információ egy időben kering. Minden helyzetre azokat a válaszokat veszi elő, melyek hasonló helyzetben működtek. Viszont van egy áldásos tulajdonsága, hogy mindig az utolsó információt hiszi el igaznak a különböző témákban. Tehát mindegy, hogy milyen volt a születésed, kap a folyamat feldolgozása által egy új, Teremtő általi mintát és onnantól azt veszi alapul, igaz, működő információnak. Gondold ezt végig. A bizonytalan kezdetek helyett lesz egy biztos alapod.

Miért van erre szükség?

Mert nem valószínű, hogy tervezett gyermekként indultál. Esetleg nem akartak. Esetleg nem örültek annak, hogy fiú vagy lány lettél. Esetleg volt ikertestvéred, aki meghallt melletted és ott maradt egy feldolgozatlan gyász. Az is előfordulhat, hogy császármetszéssel születtél és így kimaradt az a sok minta, ami a szülőcsatornán való áthaladás által aktiválódik. Esetleg egyéb komplikáció merült fel születés közben, stb, stb. Ezeknek a traumáit meg lehet és meg is kell gyógyítani, ha szeretnél egy új Teremtő szerinti mintát, egy új stabil alapot, a leszületésedre.

Szeretettel: Annamari

Születésélmény feldolgozás

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £130 / 2 óra

 
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.