Hogyan találjam meg a szívem vágyát?

Elmélet

A céloknak nagyon fontos szerepe van az életünkben, még fontosabb, hogy az önmagadét valósítsd meg. Nemcsak előrevisz és motivál, vagy cselekvésre sarkall a szívünk vágya, hanem életben tart. De annyit csalódtunk már a sikertelenség miatt. Jó lenne kizárni tudni minden akadályozó tényezőt.

Mi történt?

Célokat állítani sok szempont alapján lehet és érdemes. Megnéztük a célokat egy új nézőpontból is, hogy milyen ez a téma spiritualitás és a tudatosság szemüvegén keresztül szemlélve. 21 éves korom óta dolgozom az üzleti világban. Számos információt gyűjtöttem be, melyhez hozzágyúrtam a évek során szerzett tapasztalataimat és a nézeteimet. Ezeket osztottam meg a résztvevőkkel. Gondold végig és dolgozd ki az elhangzottak alapján a szíved vágyát. Majd Újholdkor a Hogyan találjam meg a szívem vágyát? – gyakorlat eseményen mindazt, amit kidolgoztál az elmélet alapján, közösen tovább gyúrjuk.

Miért jó ez Neked?

Megtanulsz tudatosan fókuszt helyezni oda, ahova kell és érdemes. Természetesen, mint minden alkalommal a ThetaHealing® technikáját alkalmazva végzünk energetikai munkát letöltésekkel az esemény végén.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Elmélet és gyakorlat

A hanganyag díja: £36 / 15.000 Ft

Vásárlás után hozzáférhető és korlátlanul meghallgatható.

Gyakorlat

Hogyan találjam meg a szívem vágyát? – elmélet eseményen elhangzottak alapján ki tudod dolgozni, hogy milyen módon szeretnéd megélni az életed. A gyakorlati esemény alatt megvizsgáljuk, hogy mibe mennyi energiát érdemes belefektetni azok közül, amit összeírtál.

Mi fog Veled történni az eseményen?

Prés alá tesszük mindazt, amit összeírtál. A vezetésem alatt elvégzünk egy tesztet, hogy kiderüljön fehéren-feketén, hogy ténylegesen mi az, ami valóban a számodra fontos vágy. Döbbenetes élmény látni, hogy micsoda felismerései vannak ennek kapcsán az embereknek. Miután már van rálátásunk arra, hogyan is működünk igazán, a ThetaHealing® technikáját alkalmazva energetikai munkát végzünk letöltésekkel.

Elmélet és gyakorlat

A hanganyag díja: £36 / 15.000 Ft

Vásárlás után hozzáférhető és korlátlanul meghallgatható.
A hanganyag időtartama:

60-90 PERC/2 ALKALOM

Előfeltétel, előképzettség:

NEM SZÜKSÉGES.

Az esemény online térben került megrendezésre a Zoom segítségével. Ennek a felvételnek a hanganyagihoz férsz hozzá a vásárlásoddal. Remélem hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak egyéb eseményeimre, tanfolyamaimra!
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.