Manifesztálj hatékonyan

Elmélet

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy rendelkeznek teremtő képességgel. Ráadásul használják is ezt az erőt nap, mint nap. Tudomásod van róla vagy nem, állandóan teremtesz, minden időpillanatodban. Tehát folyamatosan alkotsz, létrehozol valamit. Hasznos volna rálátni, átlátni, irányítani tudni mindazt, amit létrehozol a mindennapjaidban, ugye? Tudatosan formálni a történéseket onnantól, hogy kinyitod reggel a szemed és rögzíted, hogy ki vagy, és hol vagy momentán?

Mi fog történni?

A manifesztációt, azaz a teremtést sokan értelmezik aszerint, hogy összeírják a vágyaikat, majd kinyilvánítják, hogy mindaz, amit szeretnének, megvan. Ezek a meditációval egybekötött alkalmak nagyban támogatják a vizualizáció miatt is a folyamatokat, ám a tudatos teremtés nem erről szól. Nem csak egy évben egyszer – kétszer teremtesz, hanem állandóan. De ha csak egyszer-kétszer manifesztálsz, az sem mindegy, hogy hogyan, miként történik. Éppen ezért szeretném megosztani azokat a szempontokat, tudnivalókat, amelyek szerint érdemes az állandó teremtésben létezést irányítani. Átbeszéljük a fontos tudnivalókat és lépéseket, hogy aztán napi szinten a gyakorlatban is könnyedén manifesztálj, és a szokásoddá, rutinoddá váljon. Lesz két heted, hogy végig gondold és kidolgozd a „Manifesztálj hatékonyan – elmélet” eseményen elhangzottak alapján az életed minden területét. Majd Újholdkor a „Manifesztálj hatékonyan – gyakorlat” eseményen mindazt, amit kidolgoztál belehelyezzük az életedbe abból az energiatérből, ami a Mindenséget alkotta, ami a legmagasabb, legtisztább rezgés.

Miért jó ez Neked?

Sokan vágynak ezzel az Energiával, a Legmagasabb Isteni Erővel teremteni, nem mindenkinek sikerül. Viszont, ha nem ebből a térből teremtesz, mindig adnod kell cserébe, hogy megjelenjen az óhajod. Van, aki ezt úgy fogalmazza meg, hogy mindig mindennek meg kell fizetni az árát. Ismerős? Igen, de miből kell adnod? Mivel lehet megfizetni egyáltalán? Valóban kell? Ezekről is szó lesz. Megtanulunk a Legmagasabb Minőségből működni a mindennapokban.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét és a tanfolyamokat tartja:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Elmélet és gyakorlat

A hanganyag díja: £36 / 15.000 Ft

Vásárlás után hozzáférhető és korlátlanul meghallgatható.

Gyakorlat

Manifesztálj hatékonyan – elmélet eseményen elhangzottak alapján ki tudod dolgozni, hogy milyen módon és minőségben szeretnéd az életed élni. Akár kezdheted azzal a gondolattal, hogy ha a pénz nem volna akadály, sőt végtelen mennyiségben állna a rendelkezésedre, akkor hogyan élnél? Kivel? Hol? Mi lenne az a hasznos tevékenység, vagy bármi, amivel továbbra is hozzá tennél a Nagy Egészhez?

Nagyon sok mindent átbeszéltünk, melyekhez hozzáigazíthatod, finom hangolhatod a már meglévő listáidat a kidolgozott vágyaiddal. Ha szeretnéd, természetesen meg tudod hallgatni/vásárolni az elméletet. Ha már profi manifesztációs listaíró vagy, elegendő ezen az eseményen találkoznunk.

Mi fog Veled történni az eseményen?

Az alkalmat azzal kezdjük, hogy a résztvevők esetleges kérdéseinek megválaszolásával az utolsó simításokat elvégezzük a listákon. Az évek alatt észrevettem egy sarkalatos pontját annak, hogy hol csúszhat meg a teremtés sikeressége. Erről mindenképp szót kell ejtenünk a megértés miatt. Ezután kezdjük a manifesztációt meditációval egybekötve. A manifesztációnkban plusz lépés beépítésével megoldjuk ezt a kérdéses pontot, hogy még biztosabbá tegyük a manifesztációnk sikerét. A meditációs folyamatot is átbeszéljük, hogy kényelmesen érezd Magad a folyamat alatt. Az alkalmat kérdések megválaszolásával zárom.

Elmélet és gyakorlat

A hanganyag díja: £36 / 15.000 Ft

Vásárlás után hozzáférhető és korlátlanul meghallgatható.
A hanganyag időtartama:

60-90 PERC/2 ALKALOM

Előfeltétel, előképzettség:

NEM SZÜKSÉGES.

Az esemény online térben került megrendezésre a Zoom segítségével. Ennek a felvételnek a hanganyagihoz férsz hozzá a vásárlásoddal. Remélem hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak egyéb eseményeimre, tanfolyamaimra!
A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.