ThetaHealing® Dig Deeper tanfolyam

Az Ásás a ThetaHealing® lelke. Dolgozik a múlton, a jelenen és a jövőn. Az ásás segítségével tudatosan, éber állapotban meg tudod nézni, hogy hol tart a tudattalanod. Ez óriási kincs, ezért fontos, hogy elmélyülten, biztos tudással, értéssel végezd az ásást.

Mi fog Veled történni a ThetaHealing® Áss Mélyebbre (Dig Deeper) tanfolyamon?

Ez a tanfolyam arra hivatott létrejönni, hogy az Alap-, és Haladó ThetaHealing® tanfolyamok leglényegesebb pontjait kiemelje, ismételje és mélyítse, valamint az ÁSÁS-t tovább taglalja, gyakoroltassa.

Mire eljutsz a Dig Deeper tanfolyamra, bizonyára már elolvastad az Alap és Haladó ThetaHealing® könyveket. Valószínűleg rengeteget gyakoroltad az ÁSÁS pozitív és negatív formáját. Már látod az értelmét az ásásnak, hisz a bőrödön tapasztalod a nyereségét.

Képzeld, hogy ezt a csodát még lehet fokozni! Nyolc ásás típus áll a rendelkezésünkre Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóvoltából, melyek még hatékonyabbá teszik az eddig megtanultakat.

Miért jó ez Neked?

Ez az a tanfolyam, ahol a begyűjtött tapasztalataid alapján felmerülő kérdéseidre választ kapsz. Sok minden letisztul ezen a tanfolyamon, hogy a haladó szintű tanfolyamokon már magabiztosan haladhass tovább.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
Tanulsz nyolc plusz kettő ásás formát, melyek rövidített útvonalon mutatják be, hogyan érd el a probléma gyökerét. Ezáltal fel fog gyorsulni az ásásod az idejét tekintve, a hatékonysága pedig nőni fog.

A tematika a következő:

 • Az Alap-, és Haladó tanfolyam alapjainak átismétlése és gyakorlása (az első két órában)
 • A tanfolyam teljes hátralévő idejében az ásás típusainak átbeszélése és ezekből minimum három megásása, amelyek a következőek:
 • Félelem
 • Neheztelés
 • Betegség – 1
 • Betegség – 2
 • Manifesztáció
 • Genetika
 • Történelmi szint
 • Lehetetlen
 • Ezeken kívül átbeszéljük az erényekre és döntésekre való ásást.
Az Ásás elsajátítása nélkül nem tudod az ezt követő tanfolyamokat abban a mélységben, azzal a sok nyereséggel megélni, melyeket alapjaiban tartalmaznak. Tehát, ezek nélkül felesleges lenne folytatni a ThetaHealing® tanfolyamaival kijelölt utad.

Viszont ha jártas vagy a technikában, sokkal mélyebben tudod megdolgozni a haladó szintű tanfolyamokat. Azonnal nyílik a világ olyan módon, ahogyan Te szeretnéd!

A tanfolyamon három bemutató ásással díszítem az eseményt. Sokan arra kíváncsiak, én hogyan dolgozom. Gyere, nézd meg és tanuld meg! Szeretettel várlak!

Aki kliensekkel dolgozik, elengedhetetlen a folyamatos képzés, és hogy mélyítse a ThetaHealing®-ben szerzett tudását. Erre egy hatékony folytatás a Dig Deeper tanfolyam.

Az Alap-, Haladó-, és Dig Deeper ThetaHealing® tanfolyamok az alapozó tanfolyamok közé tartoznak. Ez a három tanfolyam együtt, egységet képezve teszi lehetővé, hogy jól megalapozva a következő haladó szintű ThetaHealing® tanfolyamkat is elvégezd. Ezáltal tovább tudsz haladni az Önmagadban való elmélyülés útján. Ha konzulensként tervezel akár a családtagjaidon, akár segítőként másokon is dolgozni, akkor javaslom, hogy mindenképp végezd el a három alapozó tanfolyamot.

A tanfolyami anyagon túl, amely ThetaHealing® A hiedelmek kiásása című könyv és munkafüzet, biztosítok még általam készített egyedülálló segédanyagot, hogy minél könnyebben elsajátítható legyen az ÁSÁS, ami a ThetaHealing lelke.

A Haladó tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Áss mélyebbre Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.
A tanfolyam időtartama:

2 nap

Előfeltétel, előképzettség:

THETAHEALING® ALAP-, ÉS HALADÓ TANFOLYAM

Csoportos ár: £333 (kb. 135.000 Ft)

Egyéni Ár: £450

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.