ThetaHealing® Game of Life tanfolyam

Vianna Stibal – a ThetaHealing® megalkotója – és a japán származású Hiroyuki Miyazaki-, aki egy elismert üzletember volt New York-ból a Wall Street-ről – minden törekvésükkel azon voltak, hogy ötvözzék a spiritualitást és az üzleti alapelveket. Ez a tanfolyam az első, melyben mindez elérhető a ThetaHealing® technikájával.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Ez egy olyan sikerről szóló tanfolyam, amely feltételezi és elő is írja, hogy rendelkezz azzal a technikával, amit a ThetaHealing® Ásás-nak hív. Épp ezért ismételjük az Ásás minden fajtáját az első nap első két órájában. Ezután a tanfolyamon 6 lépésben tudsz megszabadulni azoktól a korlátozásoktól, melyek a sikerhez vezető utat akadályozzák. 

Melyek ezek?

A három nap alatt olyan hiányzó érzelmi-, gondolati minták kerülnek lecserélésre, melyek kifejezetten a sikert támogatják, tökéletesítik és bélelik körbe.

Miért jó ez Neked?

A sikert nem csak az üzleti világban tudod megélni. A tanfolyam megmutatja, hogyan tudsz az életed bármely területén sikeres lenni. Lehet, hogy például a gyermeknevelésben szeretnéd a sikert tapasztalni, vagy a kertészkedésben. 

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Választhatsz bármilyen területet, a tanfolyam után a kezedben lesz az a hat lépés, aminek segítségével meg tudod vizsgálni a magad elé tűzött feladatot, hogy miként vidd sikerre.

Tematika:

Kevesen tudják rólam, hogy 20 éves koromtól 18 évig voltam aktívan az üzleti világban. Rendelkeztem egy nemzetközi üzlettel, ahol rendszeresen oktattam többek között a sikerhez vezető út lépéseit is. Korábbi munkahelyemen – mint biztosítási tanácsadó – az elérhető legmagasabb szintet értem el nagyon hamar az üzletkötéseimmel a cég karrierrendszerében. Ezen tapasztalatok energiái – mint információ is – megtámogatják a tanfolyamot. Viszont ezen időszak alatt sem találkoztam semmilyen formában azzal a hatékony és eredményes megközelítéssel a siker témakörét tekintve, mint ezen a tanfolyamon.

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Game of Life, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

3 nap

Előfeltétel, előképzettség:

Alap-, Haladó- és Dig Deeper ThetaHealing® tanfolyamok
Csoportos ár: £450 / 189.000 Ft
Egyéni Ár: £585

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

október 13-14-15.
pénteken 17:00-22:00, szombaton és vasárnap: 10:00-17:00
Online ThetaHealing® Game of Life tanfolyam

Megosztás

Facebook