ThetaHealing® Intuitív Anatómia tanfolyam

Az Intuitív Anatómia egy varázslatos három hetes utazás a testben, ehhez kapcsolódóan a múltba. Minden porcikádat megdolgozzuk a fejed búbjától a lábujjadig. Olyan szinten tanulsz meg a testen belül látni, azonnal megoldani, ahogy eddig nem tapasztaltad. Ez egy eléggé „nyomkodós”, nagy eredményeket hozó, azonnali változásokat eredményező, valóságteremtő tanfolyam. Az ászok ásza!

Mi fog történni Veled a tanfolyamon?

Minden nap átveszünk egy szervrendszert, ami délután spontán megnyitja a következő napot. Úgy folynak egybe és ölelik át egymást a témák, hogy a lehető legkönnyedebben, de mégis nagyon mélyen tudd megdolgozni Magad és tudjon megdolgozni Téged az anyag. Nemcsak a test anatómiáját fogod tanulni, hanem betegségeket is érintünk az adott szervrendszerhez, és megvizsgáljuk a gyógynövények megközelítéséből a problémák megoldását. Ezen kívül minimum 2 ásás tarkítja az amúgy is nagy anyagot. Nem véletlenül ez a leghosszabb tanfolyam és nem véletlenül csak ez után érhető el a Betegség és Rendellenesség, majd a DNS3.

Miért jó ez Neked?

Az élet minden területének megdolgozása, kitakarítása zajlik, mivel minden szervrendszerhez egy-egy életterület kötődik. Generációs mintákat teszünk le és lépünk ki a kollektív számos korlátozó mintájából. Teljesen más emberként távozol a tanfolyamról, mint ahogy érkezel, persze jó értelemben. Más lesz az értékítéleted, a lényeglátásod. Megszabadulsz a félelmeidtől, és kinyílsz a lehetőségekre. Teljesen más lesz a napi rutinod és a ritmusod is. Az erényeid mennyisége és megélése ugrás szerűen megnő, ami által gyorsabban fogsz manifesztálni, mint valaha.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Albert-Bernáth Annamária

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

Említettem már, hogy szívsebészet intenzív osztályon dolgoztam? Van szakmai rálátásom is az emberi test anatómiájára. 🙂 Ettől lesz Neked könnyebb a megértés! 😉

A tanfolyam tematikája:

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Intuitív Anatóima Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

15 nap

Előfeltétel, előképzettség:

Alap-, Haladó-, Dig Deeper és a te és a teretmtő ThetaHealing® tanfolyamok
Csoportos ár: £1.200 / 499.000 Ft
Egyéni Ár: £1.450

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

november 6 - 27.
10:00-17:00
Online ThetaHealing® Intuitív Anatómia

Megosztás

Facebook

Copyright 2022 © Minden jog fenntartva