ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

A négy részes Fejleszd a kapcsolataidat második tanfolyama a Te és a Teremtő. Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója azért hozta létre ezt a tanfolyamot, hogy könnyedén tudjunk különbséget tenni az elme részeinek és a Mindenség Teremtőjének válaszai között.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

El tudod majd dönteni, hogy az elméd mely részéből jön a válasz. Értsd meg Isteni Önvalód és a Túlélő Önvalód működését. Mi az igazság félelmek verziói nélkül? A tanfolyamon megismerkedsz a valós motivációiddal.

Régóta dolgozol a ThetaHealing® technikájával? Bonyolultnak véled az Ásás technikáját? Ez a tanfolyam egy olyan megértést ad a folyamatok mögé – legyen az a sajátod vagy a kliensé-, amitől igencsak lesz kedved Ásni. Mindeközben olyan továbbfejlesztett könnyített, egyszerű formáját kapod meg az Ásás technikájának, amely során a klasszikus ásás nélkül, azonnal a probléma gyökeréhez érsz el, majd három jól irányzott kérdéssel és a hozzájuk tartozó válaszokkal meg is oldod a Mindenség Teremtőjével a helyzetet.

Miért jó ez Neked?

Olyan gyakorlatok tarkítják a tanfolyamot az Ásások mellett, melynek kapcsán különbséget tudsz tenni a különböző síkok válaszai, a különböző elme részeid válaszai és a Mindenség Teremtőjének válaszai között.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

A tanfolyam céljai:

  • Annak megállapítása, hogy minden általunk hozott döntésünk számít.
  • Fontos újra megbíznunk a döntéseinkben, hogy azok jók, és hogy tudjuk, miért hoztuk azokat.
  • Megérted az elme működését, hogy mit milyen indíttatásból teszel.
  • Világosabban kommunikálsz majd a Mindenség Teremtőjével.
  • Úgy alakítod majd az életed, hogy még magasabb tudatosságra ébredjünk.
A Lelked mindent megtett, hogy itt lehess. Azon dolgozunk, hogy ne legyen nehéz előre menni, mikor lehet vidám is!
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Te és a Teremtő Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.
A tanfolyam időtartama:

2 nap

Előfeltétel, előképzettség:

ALAP-, HALADÓ ÉS DIG DEEPER THETAHEALING® TANFOLYAMOK

Csoportos ár: £333 (kb. 135.000 Ft)

Egyéni Ár: £450

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.