ThetaHealing® Te és a Teremtő tanfolyam

A négy részes Fejleszd a kapcsolataidat második tanfolyama a Te és a Teremtő. Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója azért hozta létre ezt a tanfolyamot, hogy könnyedén tudjunk különbséget tenni az elme részeinek és a Mindenség Teremtőjének válaszai között.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

El tudod majd dönteni, hogy az elméd mely részéből jön a válasz. Értsd meg Isteni Önvalód és a Túlélő Önvalód működését. Mi az igazság félelmek verziói nélkül? A tanfolyamon megismerkedsz a valós motivációiddal.

Régóta dolgozol a ThetaHealing® technikájával? Bonyolultnak véled az Ásás technikáját? Ez a tanfolyam egy olyan megértést ad a folyamatok mögé – legyen az a sajátod vagy a kliensé-,  amitől igencsak lesz kedved Ásni. Mindeközben olyan továbbfejlesztett könnyített, egyszerű formáját kapod meg az Ásás technikájának, amely során a klasszikus ásás nélkül, azonnal a probléma gyökeréhez érsz el, majd három jól irányzott kérdéssel és a hozzájuk tartozó válaszokkal meg is oldod a Mindenség Teremtőjével a helyzetet.

Miért jó ez Neked?

Olyan gyakorlatok tarkítják a tanfolyamot az Ásások mellett, melynek kapcsán különbséget tudsz tenni a különböző síkok válaszai, a különböző elme részeid válaszai és a Mindenség Teremtőjének válaszai között.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Fülakupunktúrás Addiktológus

A tanfolyam céljai:

A Lelked mindent megtett, hogy itt lehess. Azon dolgozunk, hogy ne legyen nehéz előre menni, mikor lehet vidám is!

A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotójának jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Te és a Teremtő Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

2 nap

Előfeltétel, előképzettség:

Alap-, Haladó és Dig Deeper ThetaHealing® tanfolyamok
Csoportos ár: £333 (kb 135.000 Ft)
Egyéni Ár: £450

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

Nincs elérhető időpont 🙁

Megosztás

Facebook