ThetaHealing® DNS3 tanfolyam

A DNS 3 megtanítja neked a nem szerves és szerves anyagok kezelésének ismereteit, valamint annak tudatát, hogy kiléphetünk saját paradigmánkból, és gyorsan jótékony változásokat érhetünk el az egészségben és a jólétben a DNS mitokondriumainak felhasználásával. Mindeközben elsajátítod azt a tudatot, hogy mindenki maga teremti a saját valóságát, és a megfelelő tudás birtokában tetszés szerint kiléphet belőle.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

A DNA3 egy rendkívüli tanfolyam, amely mélyebben elmélyíti a ThetaHealing technikákat és lehetőséget ad arra, hogy elérjük az energiarendszerünk csúcspontját. A ThetaHealing DNA3 tanfolyam egy különleges lehetőség arra, hogy még mélyebben elmélyedj a ThetaHealing technikákban és elérj egy magasabb energetikai szintet. Itt olyan ismeretekkel gazdagodhatsz, amelyek átalakítják a gondolkodásodat és fejlesztik az energetikai képességeidet.

Azok a tanulók, akik már részt vettek ezen a tanfolyamon, tapasztalták az intuitív képességeik azonnali és nagyon észrevehető fejlődését. Az élet új könnyedséget kaphat, ha ezeket az egyedülálló tanításokat saját magad és a klienseid számára használod. Felfedezed csodálatos elméd valódi lehetőségeit.

Ez a tanfolyam lenyűgöző bővítést kínál a gyógyítási készségeinknek. Erősen ajánlott azoknak a ThetaHealing gyakorlóknak, akik folyamatosan a Létezés 7. Síkjának tudatosságában és folyamatos kapcsolódásban szeretnének élni MindenségTeremtőjével.

Miért jó ez Neked?

Elvégezted azokat a tanfolyamokat, melyek megdolgozták az örökké való molekuláidat. Ezáltal felkészítettek arra, hogy immáron használd is őket. Ez a tanfolyam épp ezért sok gyakorlattal van teli, hogy megtanuld, hogy hogyan változtathatod meg körülöttünk lévő világunkat. Tanuld meg, hogyan hozhatod létre saját valóságodat, miközben közösen feloldjuk azokat a blokkokat, amelyek visszatartanak a valóság megteremtésében. Ezzel a tanfolyammal DNS3 Mester Teremtővé válsz.

Teljesen új megközelítéssel fogsz kapcsolódni ahhoz a valósághoz, amelyet a saját életedben teremtesz a Mindenség Teremtőjével.

A gyakorlatok között szerepel:

 • Az örökké való molekulák aktiválása
 • Mélyebb Neheztelés munka
 • Légy a teremtés fénye, terjeszkedj ki
 • Gyógyítás, azonnali gyógyítás kiterjeszkedéssel
 • Változtasd meg a vizet
 • Tárgyak mozgatása az elméddel
 • Teremtsd meg a jövőd
 • Isteni időzítés
 • Egyszerre két helyen lenni
 • A félelmek eloszlatása
 • A négy őselem törvényei, a sajátaid beazonosítása
 • A Szent Neved lekérése
 • Találkozz a Téged támogató Törvénnyel

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
„Hiszem, hogy ezen a Síkon isteni valónkkal létezünk, és isteni irányítás alatt állunk Isten által. Annyit adsz vissza a Teremtőnek, amennyit elveszel?”
Vianna Stibal
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® DNS3 Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.
A tanfolyam időtartama:

5 nap

Előfeltétel, előképzettség:

THETAHEALING ALAP-, HALADÓ-, ÁSS MÉLYEBBRE-, TE ÉS A TEREMTŐ-, ÉS INTUITÍV ANATÓMIA TANFOLYAM

vagy

ALAP-, HALADÓ-, ÁSS MÉLYEBBRE, TE ÉS A TEREMTŐ-, VILÁGOKKAL VALÓ KAPCSOLATOK-, ÉS TE ÉS A BELSŐ KÖRÖD TANFOLYAM.

Csoportos ár: £810 (kb. 365.000 Ft)

Egyéni Ár: £1080

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.