ThetaHealing® Világgal Való Kapcsolatok tanfolyam

A ThetaHealing® World Relations Szeminárium konkrét kultúrákra és meggyőződésekre összpontosít, hogy a fajokkal, vallásokkal és emberekkel kapcsolatos jelenlegi és múltbeli kérdéseket kidolgozza. Amint ezekre a hiedelmekre fény derül, az évszázadokra visszanyúló rejtett gyűlölet és neheztelés felszabadul. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy igaz Feltétel Nélküli Szeretettel köszöntsék és fogadják el a világ népét és kultúráját.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Az első és a második nap a világ országaira összpontosítunk, áttekintve hitüket és szokásaikat. A hallgatók gyakorlati hiedelem-munkában vesznek részt, hogy megtalálják és felszabadítsák más kultúrák és emberek negatív érzéseit és programjait szerte a világon.

A harmadik nap az alternatív gyógyító üzleti világ hitstruktúráira és funkcionalitására összpontosít.

A negyedik és ötödik nap a világ vallásaira, meggyőződéseikre és azok elfogadására, valódi, feltétel nélküli szeretettel koncentrál.

Miért jó ez Neked?

Ebben a korban a világ sokkal kisebb hellyé vált. A kultúrák sokkal jobban képesek kapcsolatba lépni a repülőgépekkel történő utazások és az információs kor miatt. Emiatt sürgető szükségünk van más kultúrák megértésére és elfogadására. Az első Világokkal való Kapcsolatok szemináriumon részt vevő hallgatók meglepődtek azon, hogy mennyi negatív eszméletlen gondolat, érzés és érzelem került napvilágra a hitmunka során. Sok esetben ezek genetikai (ősi) hiedelmek voltak, amelyek a félelemhez, a gyűlölethez és a más országokkal, Földrészekkel és népekkel szembeni haraghoz kapcsolódtak, és amelyekről soha nem tudták, hogy vannak. A Világokkal Való Kapcsolatok tanfolyam hatékony eszköz a belső és külső konfliktusok eltávolítására önmagaddal és másokkal szemben.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
A tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® World Relations Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama:

5 nap

Előfeltétel, előképzettség:

THETAHEALING® ALAP-, HALADÓ ÉS DIG DEEPER TANFOLYAM.

Csoportos ár: £630 (kb. 285.000 Ft)

Egyéni Ár: £810

Következő időpontok

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.