Nulladik trimeszter – férfinak

Nagyon örülök, hogy olvasod az oldalam. Elismerésem, hogy tudatosan készülsz a kedveseddel a gyermekvállalásra. Előfordulhat – főleg, ha az első gyermeket tervezitek -, hogy tele vagy kérdésekkel, bár ez a második, harmadik stb. gyermeknél is előfordulhat, hiszen minden érkező baba más-más kérdéseket vet fel a szituáció változása okán. Nagyon sok mindent meg tudtok beszélni a partnereddel közösen, és a barátaiddal is. Vannak azonban olyan témák, amelyek esetleg nem jut eszedbe, amelyeket célirányosan érdemes körbejárni. Ebben tudok én a segítségedre lenni.

Ahogy a név is sejteti, a gyermek megtervezésének korszakába szeretnék egy picit belekúszni. Nagyon fontos intim időszak ez, épp ezért tényleg csak annyit tüsténkedek, amennyit nagyon muszáj ahhoz, hogy megteremthessük azt az idillt, amit mindenki a család modellként a fejében megfogalmaz, és valószínűleg ezt a képet látod Te is. Csak sajnos nem mindig van úgy. Nem mindig idilli, mondhatnám, hogy sokszor kihívásokkal teli, de nem kell az legyen. Lehet könnyed, felszabadult, örömteli, józan paraszti ésszel megtámogatottan tudatos.

A lélek választja ki a szüleit magának. Megvizsgálja, hogy milyen hitrendszereket hordanak a szülők a DNS szintjén és ez alapján választja ki őket úgy, hogy a tervezett feladataival is összeillő legyen. Azért ez jó hír, ugye? Garantálja, hogy bizonyára a legjobb apja Te leszel a Földön az érkező gyermeknek. Fontos lehet az is, hogy ezt meg tudd tartani, ugye?

Van azonban olyan eset is, amikor nem könnyen fogan egy baba. Feladatodnak Érezheted, hogy tartsd a lelket az aggodalmaskodó partneredben, ami plusz terheket rak rád az amúgy is esetlegesen nemrég megjelenő felelősséget vállalni másért érzése mellett. Ilyenkor is fontos ez a „nulladik Trimeszter”.

Miért hívom „nulladik trimeszternek”?

Mert ezzel a névvel utalok arra, hogy ez is egy tudatos, legalább három hónapot felölelő felkészítő időszakról beszélgetünk. Amikor egy pár eltervezi, hogy gyermeket szeretne, legalább 3 hónapot érdemes ezzel a felkészüléssel tölteni, ami akár egy évre is elnyúlhat a foganás időpontjáig. Az egy év egészséges várakozási időszak, hogy a lélek megválaszthassa a Földre indulásának kezdetét.

A találkozásaink során meghatározott témák szerint haladunk. Ebben az időszakban legalább két külön eltöltött konzultációt javaslok mindkét félnek és egy közösen eltöltöttet.

Előfordulhat, hogy neked más témád is lenne, azokra természetesen az általam kitűzött találkozókon felül elérhető vagyok számodra.

Nulladik Trimeszter konzultáció

Lentebb görgetve találod a naptáram, amiben szabadon tudsz fizetéssel egybekötve időpontot is választani és lefoglalni magadnak. Ha nagyon nem találsz Neked megfelelőt, akkor keress az elérhetőségeimen.

Ár: £90/egyéni | £135/közös

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.