Tízmilliószoros Napon Teremtő Est

Ezeken az alkalmakon számunkra, akik együtt kapcsolódunk, létrejön egy olyan tér, amiben megengedett egy sokkal mélyebb folyamat, mint az eddigi megszokott. Nagyon erőteljesek a Tízmilliószoros napi manifesztációk, de még megfűszerezzük egy plusz témával, teret hagyva a gyógyulási folyamatoknak.

A tízmilliószoros napokon Sziddhárta/Buddha életének eseményeit idézik meg a hívek. A tibetiek úgy tartják, hogy az ünnepnapjaikon minden gondolat tízmilliószoros erővel hat. Éppen ezért az évnek ezen a négy napján a pozitív, a fejlődésedet elősegítő gondolatokkal tudod az életed a vágyott irányba fordítani. Ha pozitív változást szeretnél az életedben, gondolkodj pozitívan önmagadról és az elérendő célodról.

Előképzettség nélkül áll módunkban találkozni. Az est témája a teremtés. Nemcsak, hogy manifesztálunk, hanem a témához tartozóan támogató energiákkal körülbéleljük a vágyaink teremtését. Kérlek írj manifesztációs listát, amiben a saját vágyaidat sorolod fel.

A lista íráshoz találsz segítséget két korábbi eseményemben, melyeknek hanganyagai az oldalamon megvásárolhatóak. Ezek a Manifesztálj hatékonyan és a Hogyan találjam meg a szívem vágyát eseményei.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és az eseményt tartja:

Master ThetaHealing® Instructor, Life coach, Tréner, Fülakupunktúrás Addiktológus

Minden alkalom rendhagyó, kicsit több, kicsit más, telis-tele gyógyítással és gyógyulással, és persze a közös manifesztálással. Szeretettel hívlak.

Az esemény időpontja:
2023. július 21. 19:00-20:30

Az esemény az online térben kerül megrendezésre a Facebook oldalamon: https://www.facebook.com/bernathannamari. Amennyiben regisztrálsz az oldalamon, küldök Neked értesítőt a kezdésről a kapcsolat@annamariabernath.com e-mail címről. Arra kérlek, hogy erről a címről érkező levelet rakd át az elsődleges mappádba. Köszönöm szépen! Hamarosan találkozunk, szeretettel hívlak!

Részvételi díj: ingyenes

Megosztás

Facebook