Szülés élmény feldolgozás

Életed egyik legmeghatározóbb eseményéről beszélgetünk akkor, amikor a gyermeked, vagy gyermekeid születéséről van szó. A várandósság folyamatával nem csak gyermek érkezik erre a csodálatos Napsütötte Világra, hanem anya is születik ezzel egyidőben, ahogy növelgeti a szíve alatt gyermeke csöpp testét.

A szülés élmény. A kérdés az, hogy milyen ez az élmény? Terhelt? Könnyed? Milyen emlékeid vannak arról, ahogyan világra hoztad a gyönyörű Csillagvirágot? Milyen érzelmeket mozgat meg benned? Csak a meghittség járja át az elméd és a tested? Vagy némi szorongás is társul hozzá? Vagy egyszerűen borzalmasnak élted meg? Tudok olyan nőről, aki imád szülni és olyanról is, aki meg sem nézte a gyermekét a születésekor, akkora traumát élt meg.

Miről is beszélgetünk?

A várandóság és a születés meghatározza a gyermek életének alapjait. Kialakul az önmaga erejébe vetett hit, az együttműködés, az üss vagy fuss elve, a célállítás, az önszeretet, a siker, a szexualitás, stb. Emiatt is végzem a Születésélmény feldolgozása szelíden programot, mert nagyon fontos momentuma az ember életének a születés egészséges állapota. Vajon, ha a gyermek szempontjából ennyire fontos ez az esemény, akkor egyet tudsz érteni velem abban, hogy bizony az anya életére nézve is nagyon fontos lehet? Ezzel én most nem az érzelmeidre gondolok, hanem a szüléssel kapcsolatos emlékre, ami azután az érzelmeidet megalapozza, és létrehozza.

Emlékszem, hogy amikor a kisfiam megszületett, nem értettem, hogy egy nő, ha már túlesett egy szülésen, hogy megy ebbe bele még egyszer. Meg még egyszer. Csodáltam, és hősnek gondoltam a több gyermekkel rendelkező nőket. Aztán persze én is vállaltam egy második gyermeket is.

Mi az alapja ennek az eseménynek?

Voltam dúla képzésen is, ahol hallottam egy mondatot, ami nagyon megütötte a fülem: „minden nőt, aki szült, bántalmazottnak kell tekinteni.” Belegondoltam, és azt kell mondjam, hogy tényleg, ez valóban így van! Elképesztő trauma tud lenni a testnek és a léleknek a szülés. Gondozzuk a kismamát, de a gyermekágyas időszakon nem nagyon van a nőknek kísérésben részük. Hát itt az ideje dolgozni ezzel a minőséggel, mert ki tudja milyen lenyomatokat hagyott a szülés a testben.

Akkor, amikor el tudom mondani az élmény másik oldalán résztvevő gyermekről felnőtt korában, hogy az életének ezen szakasza milyen élet területeteit torzíthatta, akkor meg tudom nézni azt is, hogy anya oldaláról melyek a torzulások. Ezeken dolgozunk ez alkalommal.

A Feltétel Nélküli Szeretet Terét tartja és a tanfolyamokat vezeti:

Albert-Bernáth Annamária

ThetaHealing® Certificate of Science,
Mester ThetaHealing® oktató és konzulens,
Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner
Volt már alkalmad valaha, úgy igazán mélyen elmesélni a szüléssel kapcsolatos élményeid valakinek? Esetleg egy szakembernek? Felemelő barátnőkkel átbeszélni, mert a beszélgetés is gyógyít. És persze az is lehet, hogy nem volt nehéz a szülésed. Lehet, hogy szivárványosan meseszép már az emléke. Oh, már a fájdalomra sem emlékszel… De a sejtjeid emlékeznek. És szükségük van a támogatásra. Tudom, az idő is sok mindent megold, de valahogy mégsem rendeződik vissza a tested… Mutatva, hogy a lelkednek is szüksége van a simogatásra. A tudattalanod is elraktározta a történteket. És bizony emlékszik és munkálkodik Benned.

Miért van erre szükséged?

Esetleg már látod, hogy miért jó megdolgoznunk ezt a témát. Hadd osszam meg Veled az egyik legnyomósabb indokot, ami miatt hamarabb mondasz bármire igent, mint ha csak Rólad lenne szó, hisz ez is az anyákra jellemző legfőbb tulajdonság: mert ezzel is a gyermekednek segítesz, csak itt és most, és akár bizony visszamenőleg is.

Ráadásul a legnagyobb gyógyulást hozza el Neked is. Ez az áldás nem a szülés alatti együttműködésről szól, hanem a kapcsolatodról a gyermekeddel és annak minőségéről.

Van még egy fontos érv, mégpedig az, hogy maga a minta, is öröklődik, ahogy szülsz. Oké, mondhatod, hogy neked fiad van, de a fiadnak lehet majd lánya. És bizony ezek a minták is hetedíziglen is öröklődnek.

Mi fog történni Veled?

Mi nők, közösen, egymás megtámogatásával, összefogva töltjük el csoportos formában ezt a pár órát, egymásért, élőben, online térben. A folyamat teljes egészében a vezetésem és felügyeletem alatt zajlik. Mindenkin én dolgozom a ThetaHealing® technikájának bevonása mellett, hogy egy kerek, egész, gyógyult állapotot hozzunk létre abban a folyamatban, amelyikre az előre kiválasztott gyermekeddel a gondolataidban jelentkezel be. Épp ezért a csoport maximum 12 fő lehet egyszerre. Ha több gyermeked van, érdemes egy következő alkalommal velük is egyesével bejelentkezz, mert egy időben egyszerre nem tudjuk a várandóságaid megdolgozni. Ugyanis mindegyik másik történetet mesél el.

Az eseményről nem készül felvétel. Annak teljes tartalmának intimitására együtt fogunk vigyázni és minden elhangzott gondolatot és érzelmet szent információként kezeljük.
Az esemény időtartama

4-5 ÓRA

Előfeltétel, előképzettség:

NEM SZÜKSÉGES.

Az esemény ára: £99 / 42.000 Ft

 

A kapcsolódni online térben fogunk egymással a Zoom segítségével. A Zoom linket a jelentkezés után küldöm.

Következő időpontok

ÖRÜLÖK, HOGY ÉRDEKLŐDSZ AZ ESEMÉNY IRÁNT.

Megfelelő létszám esetén kiírom a következő időpontot. Szeretnéd, hogy szóljak Neked? Ez esetben kérlek töltsd ki az űrlapot. Köszönöm szépen!

Megosztás:

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Van még kérdésed?

Kérlek küldj egy e-mailt nekem, hamarosan válaszolok.