ThetaHealing® Haladó tanfolyam

Az Alaptanfolyam (DNS1) az agyban lévő mestersejtet hivatott aktiválni, hogy felébressze és hozzáférhetővé tegye a tudatosságod egy óriási részét, melyet a DNS rejt magában. A Haladó tanfolyamon (DNS2) tovább tudunk lépni a tudatosságod fejlesztésében. A három nap alatt nem pusztán átvesszük a ThetaHealing® haladóknak könyv közel 300 oldalát, hanem át is ültetjük azonnal a gyakorlatra, azaz gyógyulunk is az adott témákban.

Mi fog Veled történni a tanfolyamon?

Érzelmi minták letöltésével alapozzuk meg a három nap munkáját, melyet a lélek 194 élet alatt sajátít el. Ezután a tanfolyam alatt végig azon dolgozunk, hogy ezek a minták meg is maradjanak a tudattalanodban. Azaz képesek legyenek a valóságodat, a tapasztalataidat befolyásolni és alakítani.  Ez a közel másfél órás gyakorlat önmagában elképesztően sok változást és gyógyulást eredményezhet az életed különböző területein.

Masszív önmunkát végezünk magunkon. Azokat a nehéz energiákat pakoljuk le magunkról, amelyek megakadályozzák, hogy a Mindenség Teremtőjén keresztül legyél képes a mindennapjaidat megélni. Ilyen a neheztelés, az elutasítottság és a megbánás.  Még több megértésben lesz részed az Önműködésedről. Még több gyakorlat, ami által gyógyítási technikákat sajátítasz el és gyógyulsz is a tanfolyam alatt. Ásás mesterfokon, annak további mélyítése, gyakorlaton keresztül. Hatékonyság és varázs, ami legfőképp jellemzi a tanfolyamot. Újjászületünk és újjá teremtetjük magunkat.

Elmélyedünk a Hét Síkban. Egyesével értelmezzük és tapasztaljuk. Minden síkhoz tartozóan gyakorlatokat fogunk elvégezni. Végre értelmet nyer az a gondolat, hogy soha nem vagy egyedül. Mindig van körülötted segítség és támogatás. Megerősödik a biztonságérzeted a világban. Mindeközben folyamatosan a Feltétel Nélküli Szeretetben leszel.

Miért jó ez Neked?

A mindennapokban a saját életedet tudod finom hangolni. Nagyon szeretem ezt a kifejezést. Valóban emelkedetté tudod tenni azt, amit amúgy is szeretsz és kijavítani azt, ami nehézkes a mindennapjaidban. Olyan praktikákat sajátítasz el, mellyel észrevehetetlenül is emeled az életed minden területét. Mások lesznek az ízek, más az élet sava-borsa.

A Feltétel Nélküli Szeretettel teli teret és a tanfolyamot tartja:

Master ThetaHealing® Instructor, Asztrozófus, Dúla, Life coach, Tréner

Tudatosan teremeted az átalakítás, javítgatás, foltozgatás helyett az életed bármely területét. A kinyilvánításod, gondolatod által leszel képes. Hogy mire? Bármire és mindenre! Még a kreativitás hiánya sem akadály, annyi ötletet ad a tanfolyam.

A tematika a következő:

Aki kliensekkel dolgozik, elengedhetetlen a folyamatos képzés, és hogy mélyítse a ThetaHealing®-ben szerzett tudását. Erre egy hatékony folytatás a Haladó Tanfolyam.

Az Alap és Haladó ThetaHealing® tanfolyam az alapozó tanfolyamok közé tartozik, akárcsak az ezt követő Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyam. Ez a három tanfolyam együtt, egységet képezve teszi lehetővé, hogy jól megalapozva a következő haladó szintű ThetaHealing® tanfolyamokat is elvégezd. Ezáltal tovább tudsz haladni az Önmagadban való elmélyülés útján. Ha konzulensként tervezel akár a családtagjaidon, akár segítőként másokon is dolgozni, akkor javaslom, hogy mindenképp végezd el a három alapozó tanfolyamot.

A tanfolyami anyagon túl, amely ThetaHealing® haladóknak című könyv és munkafüzet, biztosítok még általam készített egyedülálló segédanyagot, hogy minél könnyebben elsajátítható legyen az ÁSÁS, ami a ThetaHealing® lelke.

A Haladó tanfolyam elvégzése után Vianna Stibal, a ThetaHealing® megalkotója jóváhagyásával okleveles ThetaHealing® Haladó Konzulensé válsz, a tanultakat terapeutaként is használhatod.

A tanfolyam időtartama

3 nap

Előfeltétel, előképzettség:

ThetaHealing Alaptanfolyam
Csoportos ár: £333 (kb. 135.000 Ft)
Egyéni Ár: £450

A weboldal és az osztály állításainak célja nem egy betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Ezeket az információkat szigorúan oktatási célokra adjuk meg. Az ezen a weboldalon található információk semmiképpen sem tekinthetők orvosnak vagy más egészségügyi szakembernek az illetékes orvosi ellátás helyettesítésére.

Következő időpontok

február 16-17-18.
10:00-17:00
Online ThetaHealing® Haladó tanfolyam

Megosztás

Facebook